LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10:  (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white) Virgil Abloh backstage at The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England.  (Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images)
Volledig scherm
PREMIUM
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white) Virgil Abloh backstage at The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images) © Getty Images

PORTRET. Mode-icoon, dj en soulmate van Kanye West: het verhaal van Virgil Abloh

Virgil Abloh, een icoon uit de muziek- én modewereld, is afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van kanker. Hij was amper 41, maar in die korte tijd zette hij zichzelf op de kaart als de eerste zwarte ontwerper die het voor het zeggen had bij Louis Vuitton. Een portret van dé rijzende ster uit het wereldje, die ooit op goed geluk de modeshows van Parijs probeerde te crashen en Kanye West mee op de kaart zette: “Hij was écht, dat is een zeldzaamheid in de industrie.”

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).