De peperdure pantoffels van Vetements.
Volledig scherm
De peperdure pantoffels van Vetements. © Mr. Porter.

Peperdure teddybeerpantoffels van Vetements meteen uitverkocht

Na het knalgele T-shirt van transportbedrijf DHL en de handtas in de vorm van een blauwe IKEA-zak, pakt het hippe Franse label Vetements opnieuw uit met een ludiek mode-item: pantoffels in de vorm van een teddybeer. Grappig, ware het niet dat de sloffen met een prijskaartje van € 750 meteen uitverkocht zijn. 

5 reacties

 • Ingrid Vantroostenberghe

  3 jaar geleden
  En hoe alles mar belachelijker en belachelijker wordt. En natuurlijk zijn er al die blindelingse volgers die het belangrijker vinden de kudde te volgen en “hip” te zijn
 • Marco Debart

  3 jaar geleden
  de mensen worden hoe langer hoe zotter. €750 voor pantoffels.... en dan gewoon om er mee te kunnen stoefen... Lol ik lach er eender mee dat ze er zo veel geld aan hebben uitgegeven.
 • DIRK RASSCHAERT

  3 jaar geleden
  Van decadentie gesproken!
 • Ingrid De Kerpel

  3 jaar geleden
  Typisch de mens, als het duur is wordt het mooi en gewild. Het aankopen van identiek dezelfde sletskes in de buurtwinkel oogt niet zo 'fashion' zeker.
 • Dick van Aggelen

  3 jaar geleden
  Oude Lois of Lee spijkerbroek met een lekker vaal T-shirt en in de winter een Afhaanse jas.
 1. Glittermania in de winkelrekken? Experts leggen uit waarom er dit jaar dubbel zoveel glitterkledij verkocht wordt

  Glitterma­nia in de winkelrek­ken? Experts leggen uit waarom er dit jaar dubbel zoveel glitterkle­dij verkocht wordt

  Het is je vast al opgevallen: winkels hangen tegenwoordig vól met kledingstukken met pailletten. Op zich logisch, want met oudjaar kunnen we allemaal extra glitter en glamour gebruiken. Al voorspellen designers ook dat zulke stralende outfits populair zullen blijven na de feestperiode. Wij zochten enkele items die je perfect kunt dragen voor een party, maar ook evengoed in het dagelijkse leven.