Inge Onsea en Jani Kazaltzis.
Volledig scherm
PREMIUM
Inge Onsea en Jani Kazaltzis. © Kenneth Van de Velde

Ontwerpster Inge en stylist Jani over hun liefde voor de mode én elkaar. “Van Jani zal ik nooit scheiden”

Toen Inge Onsea (52) door een scheiding ging, was Jani Kazaltzis (42) er voor haar. En omgekeerd stond zij paraat met raad en daad toen Jani’s relatie na twaalf jaar op de klippen liep. De bekendste stylist van Vlaanderen en de flamboyante modeontwerpster zijn twee handen op één buik, in goede en slechte tijden. En enig drama is hen daarbij zeker niet vreemd. “We lachen elkaar uit met onze miserie.”

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. De Britse krant ‘The Times’ noemt Essentiel-topvrouw Inge Onsea een van de best geklede vrouwen boven de 50

  De Britse krant ‘The Times’ noemt Essentiel-top­vrouw Inge Onsea een van de best geklede vrouwen boven de 50

  Binnen de modewereld is Inge Onsea (52) een pièce unique. Haar kledingstijl is zwierig, kleurrijk, gedurfd, en met Essentiel Antwerp heeft ze een knap imperium uitgebouwd. Dat is ook de Britse krant ‘The Times’ opgevallen. Zij benoemden haar tot een van de twintig stijliconen ouder dan vijftig jaar die je in de gaten moet houden. Niet min, zeker als je kijkt naar de andere namen in het lijstje: van actrice Kate Blanchett (52) tot Michelle Obama (58) of de bekende influencer Iris Apfel (100).
 1. “Als we de eendjes brood gaven, staken we dat eerst in alcohol want zo werden de eendjes zat.” Essentiel Antwerp-frontvrouw Inge Onsea over haar wilde jeugd
  PREMIUM

  “Als we de eendjes brood gaven, staken we dat eerst in alcohol want zo werden de eendjes zat.” Essentiel Ant­werp-frontvrouw Inge Onsea over haar wilde jeugd

  “Ik zat aan de andere kant van de wereld en ik vóélde dat er iets was. Toen ik belde, was men de begrafenis van mijn papa al aan het regelen.” Inge Onsea (51), frontvrouw van Essentiel Antwerp, neemt ons mee naar Edegem. Ze vertelt over opgroeien tussen de koeien, haar vrijgevochten tienerjaren en een goede moeder zijn met een slechte opvoeding. “Dan bleef ik ‘zogezegd’ bij dat vriendinnetje slapen, maar ging ik de hele nacht uit.”