Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Olsen-tweeling ontwerpt nu ook kleding voor mannen

Mary-Kate en Ashley Olsen (32), die wereldberoemd werden als de tweeling in de Amerikaanse tv-komedie Full House, breiden hun modemerk The Row uit met een mannenlijn. En die is al meteen vanaf volgende maand te koop.

0 reacties

  1. “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywatchers over de iconische stijl van de Queen

    “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywat­chers over de iconische stijl van de Queen

    96 kaarsjes mag ze vandaag uitblazen. De Britse vorstin Elizabeth II wordt met de jaren iconischer, ook op modevlak. Zelfs na de dood van haar geliefde prins Philip vorig jaar blijft ze resoluut felle kleuren dragen. En niets is toeval: met haar kleding communicéért Elizabeth. Koningshuisdeskundige Jo De Poorter en twee royaltywatchers over de onnavolgbare stijl van de langst regerende monarch ter wereld. “Toen Trump op staatsbezoek kwam, droeg ze een broche die ze van Obama had gekregen.”
  2. Een unieke diamant, een vingerafdruk van je partner of een puzzelstukring: dit zijn de 8 trends in trouwjuwelen

    Een unieke diamant, een vingeraf­druk van je partner of een puzzelstuk­ring: dit zijn de 8 trends in trouwjuwe­len

    Het eeuwige symbool van verbinding en liefde is nog altijd de trouwring. Hij moet one of a kind zijn, tijdloos, subtiel of net heel opvallend: het lijstje aan vereisten voor het perfecte juweel is ellenlang. Om toekomstige echtgenoten te helpen bundelde House of Weddings de trends in trouwjuwelen van 2022. Van geüpcyclede juwelen tot unieke gravures: deze ontwerpen verzegelen dit jaar de eeuwige liefde.