Links: Olivia Rodrigo. Midden: foto ter illustratie. Rechts: Meghan Markle.
Volledig scherm
Links: Olivia Rodrigo. Midden: foto ter illustratie. Rechts: Meghan Markle. © Getty Images

Olivia Rodrigo en Meghan Markle zijn fan: dit is momenteel het populairste parfum (en zoveel kost een flesje)

Als er een parfum momenteel ultrapopulair is, dan is het de uniseks geur Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdijan wel. Het flesje kreeg in 2021 al het label ‘parfum van het jaar’ en vliegt momenteel nog als een malle over de toonbank. Al betaal je er een erg stevige duit voor.

 1. Collageen is hét beautygeheim van Jennifer Aniston. Arts legt uit wat het is: “Je huid vertoont minder rimpels”
  PREMIUM

  Collageen is hét beautyge­heim van Jennifer Aniston. Arts legt uit wat het is: “Je huid vertoont minder rimpels”

  Jennifer Aniston wordt in februari 54 jaar. Ze ziet er nochtans nog steeds 33 uit. Zit het collageenpoeder dat de actrice naar eigen zeggen al jaren gebruikt en promoot, daar voor iets tussen? Beautyredactrice Sophie vroeg aan onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie Jetske Ultee wat collageen precies doet, hoe het rimpels tegengaat en of het zijn iconische status waard is. “Vanaf eind twintig verliest je huid ongeveer 1 procent collageen per jaar.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.