rr
Volledig scherm
© rr

Olijfgroen, bordeauxrood én marineblauw: met deze 15 trendtassen versla je de herfstdip

Bye bye zomerse pastels, hello warme herfsttinten! Met de herfst nu écht in ons land, is het tijd om jouw handtas ook van een najaarskleurtje te voorzien. Van olijfgroen, bordeauxrood tot marineblauw: deze 15 trendtassen kleuren jouw najaar.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Gestreamd in meer dan 240 landen en Johnny Depp doet mee: kijk vandaag naar de modeshow van Rihanna

  Gestreamd in meer dan 240 landen en Johnny Depp doet mee: kijk vandaag naar de modeshow van Rihanna

  Op woensdag 9 november vindt de vierde modeshow van Savage X Fenty plaats, het lingeriemerk van Rihanna. De kersverse mama en miljardair blijft bewijzen dat ze veel meer in haar mars heeft dan performen alleen. Al drie jaar op rij wordt het spektakel van Fenty als iconisch bestempeld en terecht uitgesmeerd in de media. En dat belooft dit jaar niet anders te zijn: de show zal vanuit 240 verschillende landen en grondgebieden gestreamd worden.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.