Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Nu bestaat er ook ‘botox’ voor je haar: BV-kapper legt uit hoe het werkt

Dat je botox kan gebruiken tegen rimpels is algemene kennis. Maar wist je dat er ook ‘botox voor het haar’ bestaat? Voor je begint te panikeren: er komen geen naalden aan te pas en échte botox wordt er ook niet gebruikt. Maar wat dan wel? BV-kapper Jochen Vanhoudt legt uit.

  1. Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: “Het lijkt meer op een theaterstuk”

    Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: “Het lijkt meer op een theater­stuk”

    Sinds begin april neemt de zaak Johnny Depp versus Amber Heard alle media in beslag. Opvallend is hun kledingkeuze gedurende heel het proces: strak en sober. Zowel Depp als Heard proberen de jury te imponeren met hun kostuums en strakke kapsels. Of hun verschijning een invloed heeft op de zaak? Advocate Claudia Van de Velde legt uit en vertelt wat voor advies ze geeft aan haar eigen cliënten.
  2. Nagelstylisten in ons land hebben het ongelooflijk druk. “Maar de Belg wil geen lange, valse kunstnagels”

    Nagelsty­lis­ten in ons land hebben het ongeloof­lijk druk. “Maar de Belg wil geen lange, valse kunstna­gels”

    Onze nagels lakken doen we al eeuwen, maar tegenwoordig mag het steeds kunstzinniger. Met bloemen, twintig verschillende kleuren of psychedelische golven: niks is te gek. En daarvoor gaan we steeds vaker langs bij een professional. Nagelsalons zitten compleet volgeboekt. Nagelstyliste Lauranne Sebrechts legt uit wat de meest gevraagde trends zijn. “Mensen willen nu in overdrive gaan.”