AirTag Hermès
Volledig scherm
© AirTag Hermès

Nooit meer je sleutels kwijt, dankzij dit peperduur snufje van Hermès

Deze week kondigde Apple de AirTags aan: het nieuwste gadget dat verloren voorwerpen helpt terug te vinden. Binnenkort lanceert de techgigant een high-end versie van de AirTags in samenwerking met luxe-modehuis Hermès. Maar daar hangt ook een stevig prijskaartje aan vast.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Yeezy sneakers geveild vanaf 1 miljoen dollar: wat bezielt 'sneakerheads' om zo veel geld te betalen? 2 Belgen over hun passie
  PREMIUM

  Yeezy sneakers geveild vanaf 1 miljoen dollar: wat bezielt 'sneaker­heads' om zo veel geld te betalen? 2 Belgen over hun passie

  Bij veilinghuis Sotheby’s kan je bieden op een paar sneakers. De beginprijs? 1 miljoen dollar, alsjeblieft. Het gaat om bijzondere Nike Air Yeezy’s, die Kanye West nog gedragen heeft in 2008. Meer dan ooit zijn mensen bereid om grote bedragen neer te tellen voor exclusieve schoenen, ook bij ons. En ze hebben er heel wat voor over. “Velen geven duizenden euro’s uit aan een paar sneakers dat ze in hun kast zetten als onderdeel van hun collectie", vertelt sneakerhead Dieter Bruijninckx (25) van vintagewinkel Karat.