Le Domaine
Volledig scherm
© Le Domaine

Nooit interesse in skincare, en tóch lanceert Brad Pitt zijn eigen beautylijn: “Mijn exen inspireerden mij”

Brad Pitt is acteur, wijnteler en beeldhouwer en sinds kort ook eigenaar van een skincarelijn. Met ‘Le Domaine’ lanceert hij zijn allereerste uniseks verzorgingslijn, een exclusieve collectie met drie producten voor een wel heel stevig prijskaartje. En zijn inspiratie? Ook die haalde hij uit erg onverwachte hoek.

 1. “Mensen die minder slapen vinden we minder aantrekkelijk”: zo zie je er (ondanks slaaptekort) toch fris uit

  “Mensen die minder slapen vinden we minder aantrekke­lijk”: zo zie je er (ondanks slaapte­kort) toch fris uit

  Zelden klinkt de wekker zo oorverdovend als de eerste dagen van september. Onherroepelijk breekt de tijd van school, werk en de dagelijkse ratrace weer aan. En dat zie je: ineens zijn de wallen daar, lijkt je teint doffer en je haar slapper. Stress en een minder (goede) nachtrust zijn de grote boosdoeners. “Amper twee nachten slecht slapen, zie je al aan je huid”, aldus experts. Met volgende tips ga je die doffe blik tegen.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.