Kacey Musgraves is het gezicht van de capsulecollectie van 28 stukken.
Volledig scherm
Kacey Musgraves is het gezicht van de capsulecollectie van 28 stukken. © Instagram @moschino

Moschino brengt speelse capsulecollectie uit ter ere van de personages van Sesame Street

Het Italiaanse modehuis Moschino neemt zichzelf niet graag té serieus. Hun nieuwe collectie, volledig in het thema van kinderprogramma Sesame Street, is daar het bewijs van. Het is trouwens niet de eerste keer dat Jeremy Scott (45), de creative director van het modemerk, zich laat inspireren door het verleden. Eerder bedrukte hij al kledij met figuren van Spongebob Squarepants en My Little Pony.

 1. De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De outfit van de Française Mladenovic (28) maakte de tongen los op Wimbledon: in plaats van het traditionele jurkje verscheen ze in een heel korte top. Ook naast het tennisveld zien we die trend: mensen van alle leeftijden en met alle lichaamstypes flaneren trots met een bloot middenrif. Moderedacteur David Devriendt verklaart de evolutie. “Vroeger was zo’n topje voor op vakantie en in het uitgaansleven. Nu gaan we ermee naar school en het werk.”
 2. “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywatchers over de iconische stijl van de Queen

  “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywat­chers over de iconische stijl van de Queen

  De Britse vorstin Elizabeth II wordt met de jaren iconischer, ook op modevlak. En dat is geen toeval: met haar kleding communicéért Elizabeth. Ook op haar platinajubileum viel haar outfit volledig binnen de verwachtingen. Koningshuisdeskundige Jo De Poorter en twee royaltywatchers over de onnavolgbare stijl van de langst regerende monarch ter wereld. “Toen Trump op staatsbezoek kwam, droeg ze een broche die ze van Obama had gekregen.”
 1. Grijze joggings en beige sweaters maken plaats voor regenboog maximalisme. Deze influencers doen je de nieuwe manier van combineren voor

  Grijze joggings en beige sweaters maken plaats voor regenboog maximalis­me. Deze influen­cers doen je de nieuwe manier van combineren voor

  We laten eindelijk het thuiszitten in comfortabele kledij achter ons voor zonnige dagen en terrasjes. En dat vertaalt zich ook naar onze kleerkasten. Regenboog maximalisme is de nieuwe modetendens voor durvers die je humeur instant een boost geven. Het beste is dat er geen regels zijn bij deze trend en dat je waarschijnlijk niet eens iets hoeft kopen om 'm te dragen. Het enige dat je nodig hebt zijn gekleurde kledingstukken.
 2. Redactrice Liesbeth test app die nieuwe combinaties maakt met kleren uit haar kast: “Deze outfit had ik zelf nooit bedacht”
  PREMIUM

  Redactrice Liesbeth test app die nieuwe combina­ties maakt met kleren uit haar kast: “Deze outfit had ik zelf nooit bedacht”

  Sommige mensen zijn geboren met een fantastisch stijlgevoel. Anderen staan dagelijks inspiratieloos voor hun kleerkast, om er uiteindelijk wéér een jeansbroek en witte T-shirt uit te halen. Behoor jij tot de tweede categorie? Dan is er tegenwoordig Whering. Een gloednieuwe app die zich ontpopt tot jouw persoonlijke stylist. Zo voelen we ons toch allemaal een beetje Beyoncé. Redactrice Liesbeth test het uit. “Bij elke nieuwe outfit ben ik aangenaam verrast.”