Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Modekenner Hilde Geudens heeft deze winter een zwak voor laagjes: 5 manieren om dat in stijl te dragen

Hét geheim voor een trendy winter? Dat zijn laagjes. Niet alleen zijn ze functioneel en dus warm, ze zorgen ook voor een gesofisticeerde look. Twee truien over elkaar, een regenjas onder een pufferjacket of een gequilt vest onder je lange manteljas: alles kan! Hilde Geudens helpt je mee op weg om de winter door te komen en creëerde vijf ge(s)laagde looks. 

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Het succes van ‘nordic beauty’: een routine met amper 3 producten. “Je smeert alleen wat de huid nodig heeft”

  Het succes van ‘nordic beauty’: een routine met amper 3 producten. “Je smeert alleen wat de huid nodig heeft”

  Wie in zijn badkamerkast kijkt, zal het misschien opvallen: ‘Nordic beauty’ verovert onze Belgische harten. En dat is een meevaller, want de Zweden zijn de beste in hun vak. Onze beautyredactrice Sophie somt vijf punten op waar ze absoluut in uitblinken: van een simpele routine tot de krachtigste ingrediënten. En ze verklapt ook wat de beste producten zijn die je in huis kunt halen.