Getty Images/Westend61
Volledig scherm
© Getty Images/Westend61

Makkelijker dan Vinted: H&M lanceert tweedehands modeplatform ‘Sellpy’ in ons land

Zak opsturen en geld verdienen? Wel, goed nieuws dan voor de tweehandsmodeliefhebbers onder ons. Modegigant H&M brengt het Zweedse modeplatform Sellpy naar twintig andere landen, waaronder België. Het is een beetje zoals Vinted, maar dan een stuk gemakkelijker. Jij verkoopt namelijk niets zelf, want het platform doet alles voor jou. 

  1. Rida (27) ontwierp mee de outfits van Adil El Arbi en Bilall Fallah voor de rode loper: “Ik draag die creaties naar de supermarkt”

    Rida (27) ontwierp mee de outfits van Adil El Arbi en Bilall Fallah voor de rode loper: “Ik draag die creaties naar de supermarkt”

    Geen strak kostuum voor regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah maandagavond op de première van superheldenreeks ‘Ms Marvel’. De twee kozen op de rode loper samen met hun stylist Oemer Khan en zijn assistent Amelie Ngira voor opvallende, meterslange sjaals. “We wilden iets funky en flitsends doen, zoals de reeks. Met Marokkaanse flavour. Van Rida, een Antwerpse designer.” En die Rida, een jonge ontwerper die allesbehalve de klassieke regeltjes volgt, is nu in de wolken.