Van links naar rechts: Myassar van kapsalon Nikae (Oostende), Nils van Costa Del Kapsalon (Antwerpen), Maxim van Hair By Maxim (Brussel), Albina van De Cliént (Hasselt) en Sofie van Bobhead (Dendermonde).
Volledig scherm
Van links naar rechts: Myassar van kapsalon Nikae (Oostende), Nils van Costa Del Kapsalon (Antwerpen), Maxim van Hair By Maxim (Brussel), Albina van De Cliént (Hasselt) en Sofie van Bobhead (Dendermonde). © nina.be

Maandag heropenen ze: 5 kappers tippen je hun favoriete coupe van het moment

Nu maandag 26 april mogen de kappers hun deuren heropenen. Tijd voor een frisse zomercoupe? Ter inspiratie tippen vijf Belgische coiffeurs en coiffeuses hun favoriete kapsel van het moment, dé coupe die volgens hen helemaal cool is. Van de ‘shag’ tot de ‘Farrah Fawcett’: 5 nieuwe ideeën voor je volgende kappersafspraak. 

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Eén oorbel is niet meer genoeg. Maar hoe wordt je oor vol juwelen geen rommeltje? Een piercer geeft advies

  Eén oorbel is niet meer genoeg. Maar hoe wordt je oor vol juwelen geen rommeltje? Een piercer geeft advies

  Je ziet het steeds vaker: oren vol delicate piercings. Maar vergis je niet: die oorstekkers worden niet lukraak geplaatst. Vaak gaat er heel wat denkwerk van een piercer aan vooraf. Want zo’n oorbel moet ook bij én in je oor passen. Anna Paland van de bekende zaak Pirate Piercing legt uit waar je op kunt letten als je voor een ‘curated ear’ kiest. “Soms bepaalt een verschil van twee millimeter of je met een piercing staat of niet.”