Instagram @diet_prada
Volledig scherm
© Instagram @diet_prada

Luxemerk haalt outfit uit handel wegens link met concentratiekampen

Het Spaanse luxemodemerk Loewe lag de laatste weken onder vuur. Reden van de commotie was de recente release van een outfit die volgens critici lijkt op een uniform die de mensen droegen in concentratiekampen. Nu heeft het merk beslist om het pak uit de handel te halen.

3 reacties

 • Karine Roeland

  3 jaar geleden
  Tegenwoordig alles wat je zegt of doet: er is steeds iemand op zijn teentjes getrapt.
 • Ilse Vidal

  3 jaar geleden
  Ook zonder ‘ster’ is de gelijkenis treffend. Raar dat niemand dit ziet tijdens het productieproces... Over politiek correct hoeft niet maar gezond verstand en een minimum aan empathie mag wel..
 • louis van hoeylandt

  3 jaar geleden
  Het luxemerk Loewe weet als geen ander dat negative publiciteit ook publiciteit is ..met het voordeel dat deze niets kost en wereld rond gezien word
 1. Halleluja: deze haartrend past bij elk haartype. “Bij sluik haar staat het chique, bij krullen speels”

  Halleluja: deze haartrend past bij elk haartype. “Bij sluik haar staat het chique, bij krullen speels”

  De klassieke curtain bangs — een korte froufrou die langer wordt naar de zijkant toe — kennen we. Maken die binnenkort plaats voor een nieuwe trend? Enkele celebs en influencers gaan al overstag voor langere drape bangs. We moeten je wel waarschuwen: wie geen tijd in zijn kapsel wil stoppen, zet de schaar er beter niet in. Beautyredactrice Sophie legt haarfijn uit voor wie de look dan wel geschikt is.
 2. Beautyredactrice test de favoriete schoonheidsproducten van de sterren: “Het is efficiënt én betaalbaar”

  Beautyre­dac­tri­ce test de favoriete schoon­heids­pro­duc­ten van de sterren: “Het is efficiënt én betaalbaar”

  Het lijkt alsof ze de genenloterij gewonnen hebben, maar bij het gros van de beau monde in Hollywood komen die mooie huid, egale teint en glanzende haardos ook gewoon uit een potje. Het enige dat wij willen weten is: wélk? En vooral: wat kost het en werkt het ook voor ons? Beautyredactrice Sophie deed de test. “Dit product wil ik voor altijd op mijn wastafel hebben staan.”