V.l.n.r.: Gigi Hadid, Lizzo en Kim Kardashian
Volledig scherm
V.l.n.r.: Gigi Hadid, Lizzo en Kim Kardashian © Getty Images / Instagram

Lopen we straks allemaal rond ‘zonder wenkbrauwen’? Het is trendy om je wenkbrauwen licht te kleuren

Jaar en dag was het in de mode om dikke, geborstelde wenkbrauwen te hebben. Maar intussen is een nieuwe trend in gang gezet, met dank aan Kim Kardashian. Steeds meer mensen proberen nu hun wenkbrauwen te bleken en onzichtbaar te maken. Al houdt die behandeling wel wat risico’s in. “Er is maar één manier om je gebleekte wenkbrauwen te onderhouden.”

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 3. Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrauwen waren hot op het Met Gala

  Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrau­wen waren hot op het Met Gala

  Afgelopen nacht vond in New York het Met Gala plaats, het belangrijkste mode-evenement van het jaar. Dat er heel wat bijzondere looks te zien waren, spreekt dus voor zich. Een opvallende trend: gebleekte wenkbrauwen. Modellen als Kendall Jenner en Precious Lee hadden hun wenkbrauwen laten bleachen, net als actrice Maisie Williams. Een gewaagd statement, maar is het ook iets om thuis te proberen? Redactrice Maaike deed de test.