Ashley Olsen en Mary-Kate Olsen
Volledig scherm
Ashley Olsen en Mary-Kate Olsen © Photo News

Kledingmerk Olsen-tweeling in financiële moeilijkheden

Mary-Kate en Ashley Olsens (beiden 34) modemerk The Row heeft aangekondigd dat het in financiële moeilijkheden zit. Volgens modewebsite WWD gaat het bedrijf enkele activiteiten terugschroeven. Ze zouden erover denken hun mannencollectie volledig te schrappen en ontsloegen zowat de helft van hun werknemers.  

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: “Het lijkt meer op een theaterstuk”

  Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: “Het lijkt meer op een theater­stuk”

  Sinds begin april neemt de zaak Johnny Depp versus Amber Heard alle media in beslag. Opvallend is hun kledingkeuze gedurende heel het proces: strak en sober. Zowel Depp als Heard proberen de jury te imponeren met hun kostuums en strakke kapsels. Of hun verschijning een invloed heeft op de zaak? Advocate Claudia Van de Velde legt uit en vertelt wat voor advies ze geeft aan haar eigen cliënten.