Getty Images / Zara
Volledig scherm
© Getty Images / Zara

Kleden we ons straks zoals Christina Aguilera in de nillies? De ultrakorte jeansrok is weer hip

Wie mooi wil zijn ... kan zich tegenwoordig niet meer bukken. Een van de nieuwste modetrends die momenteel de straten inpalmt, is namelijk de ultrakorte jeansrok. Hoe korter, hoe beter. Bekende merken als Diesel nemen het kledingstuk alvast op in hun najaarscollecties. Nu jij nog, als je durft.

  1. Deze jurk wordt graag gedragen door Kate Middleton en nog 4 andere royals (en jij kan hem ook kopen)

    Deze jurk wordt graag gedragen door Kate Middleton en nog 4 andere royals (en jij kan hem ook kopen)

    Elegant, vrouwelijk en een tikkeltje klassiek. Zo kan je het kleedje ‘Ahana’ van het Britse merk Beulah London omschrijven. En wellicht verklaart dat ook waarom verschillende royals zo dol zijn op de jurk. Van Kate Middleton tot prinses Beatrice: verschillende vrouwen uit koningshuizen hebben dit model in hun kleerkast hangen. En als jij er wat geld voor over hebt, kan jij hem ook kopen.
  2. Iconische Baguette Bag van ‘Sex And The City’ blaast 25 kaarsjes uit: “Ze hebben die tas echt uitgemolken”

    Iconische Baguette Bag van ‘Sex And The City’ blaast 25 kaarsjes uit: “Ze hebben die tas echt uitgemol­ken”

    “Men noemde het ook wel eens de rich bitch bag.” Nu de allereerste it-bag 25 jaar is geworden: tijd voor een lesje modegeschiedenis. Moderedacteur David Devriendt legt uit hoe de Baguette van Fendi uitgroeide tot zo’n icoon en waarom de tas zo populair blijft. “Het model mag geïnspireerd zijn op Franse vrouwen die een stokbrood onder hun arm dragen, de Baguette was vooral populair in Amerika. En onlosmakelijk verbonden met New York en het hedonisme uit ‘Sex And The City’.”