Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Jean Paul Gaultier gaat iconische kledingstukken zoals het korset van Madonna verhuren

Herinner jij je nog Madonna in haar veelbesproken, puntige beha tijdens de Blond Ambition-tour in 1990? Wel, dat iconische korset kan je binnenkort huren, samen met heel wat andere vintage ontwerpen van Jean Paul Gaultier. Een goudmijn, noemt directeur van het merk Antoine Gagey het, en vooral Gen Z is vragende partij.

 1. Gestreamd in meer dan 240 landen en Johnny Depp doet mee: kijk vandaag naar de modeshow van Rihanna

  Gestreamd in meer dan 240 landen en Johnny Depp doet mee: kijk vandaag naar de modeshow van Rihanna

  Op woensdag 9 november vindt de vierde modeshow van Savage X Fenty plaats, het lingeriemerk van Rihanna. De kersverse mama en miljardair blijft bewijzen dat ze veel meer in haar mars heeft dan performen alleen. Al drie jaar op rij wordt het spektakel van Fenty als iconisch bestempeld en terecht uitgesmeerd in de media. En dat belooft dit jaar niet anders te zijn: de show zal vanuit 240 verschillende landen en grondgebieden gestreamd worden.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Dankzij ‘tan extenders’ behoud je je bruine kleurtje nog even: onze beautyredactrice test 8 goedkope en dure
  PREMIUM

  Dankzij ‘tan extenders’ behoud je je bruine kleurtje nog even: onze beautyre­dac­tri­ce test 8 goedkope en dure

  Kans is groot dat je tijdens deze Indian summer — of als je net terug bent van een reis — nog met een zomers kleurtje door het leven gaat. En nieuwe ‘tan extenders’ beloven dat langer zo te houden, dankzij ingrediënten die je huid voeden of die het bruiningsproces zouden boosten. Werkt dat ook echt? En werkt eentje van 4,39 euro even goed als eentje van 46 euro? Onze beautyredactrice test er acht. “Door de gouden parelmoerpigmenten krijg je ook die mooie summer glow.”
 4. Vergeet skaters, emo’s en punkers, tegenwoordig kleedt de jeugd zich als e-girl, baddie of dark academia. 10 modetermen die je moet kennen

  Vergeet skaters, emo’s en punkers, tegenwoor­dig kleedt de jeugd zich als e-girl, baddie of dark academia. 10 modetermen die je moet kennen

  Once upon a time was het leven nog simpel. Je had enkel de skaters, de emo’s en de punkers en je kon ze van mijlenver herkennen. Tegenwoordig leven er heel wat meer subculturen of ‘aesthetics’, zoals Gen Z ze bestempelt. Van e-boys tot goblincore en VSCO-girls - anno 2021 zijn er manieren in overvloed om jezelf te onderscheiden van de massa. En een ding is zeker: de tieners die deel uitmaken van deze 10 stromingen zijn absoluut het tegenovergestelde van cheugy.