Lydia Reeves @ Instagram
Volledig scherm
© Lydia Reeves @ Instagram

Je eigen vulva als kunstobject in huis? Dat kan dankzij ‘vulva-casting’

Artistieke representaties van het vrouwelijke lichaam zijn hot. Denk aan de trendy zandloperkaarsen of de kunstwerken met sensuele lijntekeningen. Tegenwoordig wint ook een andere kunstvorm aan populariteit. Een die opnieuw de taboes rond het vrouwelijke lichaam aan de kant schuift. Al moet je er wel een tikkeltje durf voor hebben, wil je je eigen exemplaar in huis. Meet: vulva-casting, oftewel: gegoten vulva’s.

 1. Vaarwel droogte en blokkades, hallo intensere orgasmes! Met deze drie revolutionaire behandelingen breng je je vagina in topconditie
  PREMIUM

  Vaarwel droogte en blokkades, hallo intensere orgasmes! Met deze drie revolutio­nai­re behandelin­gen breng je je vagina in topcondi­tie

  De vagina, een wonderlijk lichaamsdeel waar we de laatste jaren steeds meer over ontdekken. Dat hyaluronzuur een oplossing kan bieden bij vaginale droogte bijvoorbeeld, of dat injecties met je eigen bloed voor intensere orgasmes kunnen zorgen en dat een yoni-massage je kan bevrijden van innerlijke blokkades en trauma’s. Drie gynaecologen, een klinisch seksuoloog en tantrica bespreken drie revolutionaire behandelingen down-under. “Veel vrouwen hebben na de injectie minder of zelfs geen glijmiddel nodig.”
 2. Opvallend: dit kapsel hadden alle sterren tijdens de
Oscars. BV-kapper Jochen: “Eerste keer op rode loper”

  Opvallend: dit kapsel hadden alle sterren tijdens de Oscars. BV-kapper Jochen: “Eerste keer op rode loper”

  Zondagnacht was het weer zo ver: de sterren van Hollywood maakte zich op voor de poepchique Oscars. Naast films en acteertalent stond ook glamour centraal. Het valt op hoe nonchalant de kapsels bij grote artiesten als Rihanna, Kendall Jenner en Florence Pugh zaten. De algemene ‘haircutcode’ klonk: een hoge nonchalante dot. “Strak opsteken is erg in”, licht BV-kapper Jochen Vanhoudt toe.