Instagram @haileybieber @cococenteno @kyliejenner
Volledig scherm
© Instagram @haileybieber @cococenteno @kyliejenner

Je broek laten openstaan is cool: “Ook curvy mannen en vrouwen claimen de trend”

“Je vogeltje gaat vliegen”, zou onze eerste reflex zijn. Maar laat die uitspraak maar achterwege als je een tiener ziet wiens broek openstaat. Geen teken van nonchalance, noch van een te zware maaltijd die werd gegeten, wel een zeer bewuste zet. Want wie zijn jeans niet dichtknoopt, maakt een modestatement. “Voel je niet slecht als je broek niet past. Laat hem openstaan en je ziet er sexy en cool uit.”

  1. Gespot bij bekend Vlaanderen, kantoorgangers en heel wat mama’s: een ketting voor je smartphone

    Gespot bij bekend Vlaanderen, kantoorgan­gers en heel wat mama’s: een ketting voor je smartphone

    Je ziet het bij een groeiend aantal vrouwen op de werkvloer maar ook ver daarbuiten: een ketting voor je smartphone. Je weet wel, zo'n hoesje of tasje dat je rond je gsm kan doen met een koord aan, waardoor je hem rond je kan hangen. Praktisch, want zo heb je je meestgebruikte item altijd binnen handbereik én zijn je handen vrij. Maar dat de een het uit comfort draagt, belet de ander niet om het als fashion statement te gebruiken.
  1. De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

    De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

    De outfit van de Française Mladenovic (28) maakte de tongen los op Wimbledon: in plaats van het traditionele jurkje verscheen ze in een heel korte top. Ook naast het tennisveld zien we die trend: mensen van alle leeftijden en met alle lichaamstypes flaneren trots met een bloot middenrif. Moderedacteur David Devriendt verklaart de evolutie. “Vroeger was zo’n topje voor op vakantie en in het uitgaansleven. Nu gaan we ermee naar school en het werk.”