Instagram @haileybieber @cococenteno @kyliejenner
Volledig scherm
© Instagram @haileybieber @cococenteno @kyliejenner

Je broek laten openstaan is cool: “Ook curvy mannen en vrouwen claimen de trend”

“Je vogeltje gaat vliegen”, zou onze eerste reflex zijn. Maar laat die uitspraak maar achterwege als je een tiener ziet wiens broek openstaat. Geen teken van nonchalance, noch van een te zware maaltijd die werd gegeten, wel een zeer bewuste zet. Want wie zijn jeans niet dichtknoopt, maakt een modestatement. “Voel je niet slecht als je broek niet past. Laat hem openstaan en je ziet er sexy en cool uit.”

  1. Tijd om sweater en bikershort boven te halen, want het is ‘Prinses Diana-weer’. “Al 15 jaar een iconische look”

    Tijd om sweater en bikershort boven te halen, want het is ‘Prinses Dia­na-weer’. “Al 15 jaar een iconische look”

    Het is Prinses Diana-weer, klinkt het op sociale media. Wat dat in hemelsnaam is? Wel, het verwijst naar het weer in september dat niet te warm maar ook niet te koud is. Het ideale moment dus om Lady Di’s iconische look met de oversized sweater en bikershorts te dragen. Onze mode-expert David Devriendt legt uit waarom die outfit zelfs na 25 jaar zo’n voorbeeld blijft.
  2. Minder jeuk en aangenamer dan een pruik: haarbanden met eigen haar zijn een hit. “Is ook goedkoper”

    Minder jeuk en aangenamer dan een pruik: haarbanden met eigen haar zijn een hit. “Is ook goedkoper”

    Wie getroffen wordt door kanker, de aandoening alopecia of ernstig haarverlies, vindt vaak zijn toevlucht in een pruik. Maar die zit soms niet goed, jeukt of oogt onnatuurlijk. De Nederlandse Sylvia Holstijn vond daar een oplossing voor: een haarband mét eigen haar van de klant. “De haren zien er exact uit zoals de mensen het zelf inleverden. Het ruikt zelfs nog naar hun eigen shampoo.”