ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

In deze kledingstoffen zweet je het minst. “Het is zacht, glad en het voelt alsof je niets om het lijf hebt”

Heerlijk zomerweer vandaag, met temperaturen die vlotjes boven de vijfentwintig graden Celsius gaan. Het enige nadeel is dat sommige mensen zich te pletter zweten. Geen zorgen: stylist Sarah Roelstraete legt uit welke outfits, materialen en kleuren je best draagt om okselvijvers te vermijden of te verbergen. 

  1. Of je nu reist naar de Amalfikust, Menorca of de Franse Rivièra: zo kleed je je naar jouw vakantiebestemming

    Of je nu reist naar de Amalfikust, Menorca of de Franse Rivièra: zo kleed je je naar jouw vakantiebe­stem­ming

    We kunnen het zuiderse briesje bijna voelen, de verse zeelucht bijna ruiken. Ben jij je koffer ook al mentaal aan het inpakken met de zomervakantie in aantocht? Italië, Frankrijk of de Balearen: waar je ook uithangt, in stijl hang je nét dat beetje beter. Italiaanse glamour, Spaanse hippiestranden of Franse rivièra? Wij tippen je de mooiste outfits zodat je helemaal opgaat in het idyllische decor.
  2. Alle valkuilen van online solden shoppen toegelicht, zodat je miskopen vermijdt. Experts: "Zoom altijd in op de naden”

    Alle valkuilen van online solden shoppen toegelicht, zodat je miskopen vermijdt. Experts: "Zoom altijd in op de naden”

    Nog deze hele maand kunnen we onze favoriete items (online) scoren in de solden. Verleidelijk, maar wie online shopt, betreedt een mijnenveld vol slimme verkooptrucs en ongeschreven wetten. Worstel jij met miskopen en moet je vaak pakjes retourneren? Dan helpen deze tips van een styliste en een moderedacteur je de typische valkuilen te vermijden. “Modellen weten perfect welke poses ze moeten aannemen om de pijnpunten van een kledingstuk te verbergen.”