AFP
Volledig scherm
© AFP

IKEA levert binnenkort ook in België pakjes aan huis

Je kan al een tijdje pakjes online bestellen op de website van IKEA, maar die moet je daarna dan wel zelf gaan ophalen in de dichtstbijzijnde winkel. Kasten en bedden in je auto proberen proppen is binnenkort gelukkig verleden tijd, want de Zweedse woongigant gaat ook in ons land pakjes aan huis leveren.

2 reacties

 • Christian Deckers

  5 jaar geleden
  Typisch voor Belgie dat je als bedrijf hemel en aarde moet bewegen om economische logica te mogen volgen, laat staan doorvoeren. Is er ooit berekend hoeveel jobs deze vakbondsmaneuvers al gekost hebben en wat de impact is van de negatieve aanblik van ons land? Enkel en alleen om voor henzélf bestaansrecht af te dwingen in de werklozen- en armenindustrie. Ze noemen zich wel progressief in hun stilstand.
 • krindl

  5 jaar geleden
  dit zou SUPER zijn !!!! Laat dit concept aar vlug in werking treden
 1. “Ik heb korte benen. Waar ben ik mooi in?” Onze ‘fashionfixer’ helpt 8 vrouwen met hun modeprobleem
  PREMIUM

  “Ik heb korte benen. Waar ben ik mooi in?” Onze ‘fashion­fixer’ helpt 8 vrouwen met hun modepro­bleem

  We staan allemaal weleens met de handen in het haar voor de kleerkast. Onze journaliste Kato worstelt met haar korte benen. Journaliste Roxanne wil spannendere outfits en collega Chloë vraagt zich af hoe ze de gehate skinny jeans nog kan stylen. Onze ‘fashion fixer’ David Devriendt geeft 8 keer gericht advies op modevragen die iedereen zich stelt. “Zo maak je de skinny jeans chic en vrouwelijk.”
 2. KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoopste jurk kost 49,95 euro”
  PREMIUM

  KIJK. dit is de kleerkast van koningin Mathilde. “Haar goedkoop­ste jurk kost 49,95 euro”

  Ze is de meest gefotografeerde vrouw van het land en ziet er (bijna) altijd piekfijn uit. Koningin Mathilde (50) heeft dan ook een kleerkast – of beter een dressing – om u tegen te zeggen. Hoeveel outfits heeft ze klaar hangen voor haar werk? Waar komen haar juwelen vandaan? En waarom draagt ze zo vaak wit? Onze royalty-expert duikt in de garderobe van Modekoningin Mathilde. “Zonder dit accessoire voelt ze zich naakt.”