Ikea
Volledig scherm
© Ikea

Ikea kondigt nieuwe samenwerkingen aan met Adidas, Lego en Sonos

Ikea heeft gisteren op de Democratic Design Days in het Zweedse Älmhult een heel aantal nieuwe samenwerkingen voorgesteld. In de loop van 2019 en 2020 zullen collecties samen met onder andere Adidas, Lego en Sonos in de winkelrekken van de woongigant liggen. Ook de langverwachte samenwerking met Off-White en Louis Vuitton ontwerper Virgil Abloh komt er binnenkort aan. Alles wat we weten op een rijtje. 

0 reacties

  1. Niet nerdy, maar trendy: zo draag je sokken in sandalen. “2.000 jaar geleden liepen de Romeinen ook zo rond”

    Niet nerdy, maar trendy: zo draag je sokken in sandalen. “2.000 jaar geleden liepen de Romeinen ook zo rond”

    Jarenlang verafschuwde de modepolitie sokken in sandalen. Het werd gedragen door ‘nerdy vaders, rasechte toeristen of brakke festivalgangers’. Maar vandaag is het allesbehalve nog een fashion faux-pas: het is juist hip om een sok in je sandaal of hak te dragen. Lekker comfy, maar vooral zéér handig tijdens frissere lentedagen. Ook de celebrities zijn fan en tonen ons hoe het moet, die ‘nerdy’ trend aan je voet. Stylist Sarah Roelstraete geeft praktische tips.
  2. ‘Blote tepels’ van Kylie Jenner schokken het internet. “In de 17e eeuw was dat een statussymbool”

    ‘Blote tepels’ van Kylie Jenner schokken het internet. “In de 17e eeuw was dat een statussym­bool”

    Sommige fans dachten dat ze zich van app vergist hadden, maar wel degelijk te zien op Instagram: Kylie Jenner (24) met zichtbare tepels. Maar niet de hare, al lijkt dat zo door de weinig verhullende bikini van Jean-Paul Gaultier die ze draagt, bedrukt met blote borsten. Wel meer ontwerpers laten zich inspireren door boobies: waar komt die fascinatie van de modewereld voor borsten plots vandaan?