De kleurrijke KARISMATISK-collectie van Ikea in samenwerking met ontwerpster Zandra Rhodes.
Volledig scherm
De kleurrijke KARISMATISK-collectie van Ikea in samenwerking met ontwerpster Zandra Rhodes. © Ikea

Ikea brengt extravagante collectie uit met Britse patroon- en textielontwerpster Zandra Rhodes

Wie Ikea zegt, denkt meteen aan leuke interieurtrends in rustige zenkleuren tegen een zachte prijs. Maar deze keer gooit de meubelketen het over een andere boeg met de extravagante KARISMATISK-collectie. Het motto? Hoe meer kleur, hoe beter. En dat heeft de Britse ontwerpster Zandra Rhodes, met wie Ikea voor deze collectie samenwerkt, maar al te goed begrepen. KARISMATISK omvat namelijk 26 blikvangers die je interieur in no time opfleuren.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Skincycling of gymlips? Beautyexperte tipt de 10 beste beautyhacks en producten die op TikTok circuleren

  Skincy­cling of gymlips? Beautyex­per­te tipt de 10 beste beauty­hacks en producten die op TikTok circuleren

  Beauty is trending op TikTok. De app is een onuitputtelijke bron van inspiratie, zo blijkt. De soms bizarre trends, gehypete producten en trucjes volgen elkaar in sneltempo op. Tijd voor een basiscursus voor beginners: wij tippen de tofste beautyhacks en producten die iedereen moét hebben, ook jij. “Het is al jaren de bestseller van het gamma, maar werd dankzij de vele fans op TikTok populairder dan ooit. Wereldwijd gaat er elke minuut een flesje over de toonbank.”
 1. Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Van celebs du moment tot influencers op Instagram: iedereen is helemaal weg van één bepaalde soort sneaker. Adidas Samba’s verkopen al een hele tijd als zoete broodjes. Begrijpelijk, want je scoort ze al voor het redelijke bedrag van 90 euro. Wie nog een cadeautje zoekt voor een voetbalfan zit ook goed met dit exemplaar. “De schoenen werden gelanceerd in 1950 voor het Wereldkampioenschap in Brazilië”
 2. Als je interieur matcht met je persoonlijkheid, ben je gelukkiger. Interieurarchitect tipt hoe je je eigen stijl vindt

  Als je interieur matcht met je persoon­lijk­heid, ben je gelukkiger. Interieur­ar­chi­tect tipt hoe je je eigen stijl vindt

  Oost west, thuis best? Onderzoek heeft uitgewezen van wel: 65-plussers met een interieur dat bij hun karakter past, zijn gelukkiger. Je hoeft natuurlijk niet tot je pensioengerechtigde leeftijd te wachten om van je huis een thuis te maken. Dankzij de tips van interieurarchitecte Loraine vind je de stijl die past bij jouw persoonlijkheid. “Ja, zelfs die ene kitscherige sombrero die je op een droomvakantie in een souvenirwinkel hebt gekocht, kan perfect een plaatsje krijgen in jouw interieur.”