Van je lippen bijkleuren tot donkere wimpers en een vollere haardos: een paar voorbeelden van permanente 
make-up.
Volledig scherm
Van je lippen bijkleuren tot donkere wimpers en een vollere haardos: een paar voorbeelden van permanente make-up. © Getty Images/nina.be

Iedereen een facetattoo? Beauty-expert: “Sociale media hebben de deur wagenwijd opengegooid voor permanente make-up”

Permanente make-up, dat zijn toch twee gitzwarte potloodstreepjes als wenkbrauwen? Of een afgewassen groenig lijntje net onder de wimperrand, dat de illusie wekt dat je al sinds sinds maart niet meer geslapen hebt? Wel, nee. Enfin, niet meer. Beauty-experte Karen Sarasin legt uit dat permanente make-up een gigantische evolutie onderging. “Het is minder de bedoeling om cosmetica te vervangen, eerder om er naturel en fris uit te zien.”

 1. Amerikaanse ‘Elvis’-acteur schittert in Belgische maatpak van 1.500 euro. “Hij zou ons binnenkort bezoeken”

  Amerikaan­se ‘El­vis’-ac­teur schittert in Belgische maatpak van 1.500 euro. “Hij zou ons binnenkort bezoeken”

  Amerikaanse acteur Austin Butler (30) zat afgelopen week op de zetel van de ‘Late Late Show’. Niets bijzonders, zou je denken. Wél als je weet dat de ‘Elvis’- acteur van kop tot teen in Belgische mode werd gehuld. Applaus voor het Belgische Café Costume dat begonnen is in hartje Antwerpen en het nu tot in Amerika schoppen. Ontwerper Van Gils vertelt het hele verhaal en tipt stijladvies voor wie op zoek is naar een nieuw pak. “Ik verwacht dat we Austin binnenkort weer in een pak van ons zien.”
 2. Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

  Over de outfit van prinses Delphine is al veel inkt gevloeid, maar het is uitkijken naar wat de rest van de koninklijke familie vandaag zal dragen op de Nationale Feestdag. Steeds meer ogen zijn gericht op kroonprinses Elisabeth. Met haar 21 lentes is ze uitgegroeid tot ‘een echt vrouwtje’, zoals haar vader zou zeggen. Al heeft ze haar onmiskenbare stijlgevoel vooral geërfd van mama Mathilde en oma Paola. Wij tonen haar opvallendste én mooiste koninklijke looks.
 3. Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Het is hartje zomer: de afgelopen weken klommen de temperaturen geregeld vlotjes richting dertig graden Celcius, en het ziet er niet naar uit dat het kwik snel weer drastisch zal dalen. Heerlijk terrasjesweer, dus. Maar ook: de temperaturen waarin sommigen zich te pletter zweten. Gelukkig is er de expertise van stylist Sarah Roelstraete. Zij legt uit welke outfits, materialen en kleuren je best draagt om okselvijvers te vermijden of te verbergen.