IKEA
Volledig scherm
© IKEA

Hoeveel van deze 12 populairste Ikea-spullen staan bij jou thuis?

Gisteren is de Zweedse oprichter van Ikea, Ingvar Kamprad, op 91-jarige leeftijd overleden. Over heel de wereld danken woningen hun interieur aan deze man. Zowat iedereen haalde doorheen de jaren wel iets van Ikea in huis, en sommige spullen gaan nu eenmaal (nog) meer over de toonbank dan andere. Dit zijn de 12 bestverkopende producten uit het volledige assortiment van de Zweedse woongigant. Hoeveel heb jij ervan in huis?

17 reacties

 • sophie lemmens

  5 jaar geleden
  Van de bovenstaande niet direct iets, maar heel mijn kamer is wel ikea! En mijn huis wordt dat later ook! Tenminste mileuvriendelijk! Ikea legt zelf bossen aan met bomen die snel groeien en gebruikt deze als materiaal. Dus geen onnodige boskappingen! En ze hebben altijd kei toffe dingen en gaan mee met de trends! Super! I love ikea!!
 • d allaert

  5 jaar geleden
  geen en er gaan er nooit binnenkomen , hou niet van stoofhout
 • Guido De Smet

  5 jaar geleden
  Ikea meubelen ogen zeer modern en zijn zeer functioneel. Er is duidelijk over nagedacht. Ik ben fan.
 • carl paepen

  5 jaar geleden
  Mensen die de huidige Ikeaprodukten nog voor brol verslijten en denken dat dit snel kapot gaat zouden toch eens iet moeten gaan kopen daar. Ze zouden versteld staan van de duurzaamheid. Uiteraard is het niet te vergelijken met bijvoorbeeld een vol-eiken meubelstuk. Maar de prijs is dan ook navenant. En wat ben je met een kast die 100 jaar meegaat, als je om de 10 jaar je interieur verandert. Zoals veel ( jonge) mensen graag doen....
 • Lies De Vuyst

  5 jaar geleden
  Yves: ik ook. Ikea is duur geworden vergeleken met andere meubelzaken
 1. Zijn je haren dof en beschadigd na de winter? Zo laat je ze weer glanzen. “Deze behandeling is de reddende engel”
  PREMIUM

  Zijn je haren dof en beschadigd na de winter? Zo laat je ze weer glanzen. “Deze behande­ling is de reddende engel”

  Mutsen, regen en vriestemperaturen zijn niet lief voor je haren en zorgen voor doffe, onhandelbare lokken. Met de lente in zicht is het tijd om die wintercoupe grondig aan te pakken. BV-kapper Jochen Vanhoudt vertelt hoe je met glanzend, herboren haar het zonnige seizoen tegemoet gaat én tipt de kapseltrends voor de lente. “Dankzij dit product breekt je haar al na een paar keer minder snel af.”