RV
Volledig scherm
© RV

Hoe het komt dat beautyredactrice Sophie nog altijd met mooie gelnagels rondloopt: “Jij hebt een manicure laten doen!”

2020 en 2021 gaan ongetwijfeld de geschiedenisboeken is als de periode van de grote drooglegging. Geen alcoholstop (integendeel, de e-piritiefjes vloeiden nog nooit zo rijkelijk), wel het sluiten van de beautysalons. Al hoeft niemand dat te merken dankzij de superhandige homekits die tegenwoordig overal opduiken. 

 1. Zo werd Rihanna de jongste miljardair ter wereld: “Ze lanceerde ineens 40 tinten met Fenty Beauty’”

  Zo werd Rihanna de jongste miljardair ter wereld: “Ze lanceerde ineens 40 tinten met Fenty Beauty’”

  Feest ten huize Rihanna. De 34-jarige zangeres is uitgeroepen tot de jongste vrouwelijke self-made billionaire door het Amerikaanse magazine Forbes. Een eer die ze vooral te danken heeft aan haar twee bedrijven: make-uplijn Fenty Beauty en lingerielijn Savage X Fenty. Onze mode-expert verklapt de geheimen achter Rihanna’s succesvolle ondernemingen. “Mannen in strings, lichamen met protheses, bildecolletés: ze is een pionier in het doorbreken van taboes.”
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.