Bella Hadid tijdens de finale van de Coperni-modeshow.
Volledig scherm
PREMIUM
Bella Hadid tijdens de finale van de Coperni-modeshow. © AFP

Het modemoment waar mensen nog jaren over zullen spreken: topless Bella Hadid krijgt op catwalk jurk ‘opgesprayd’

“Dit overstijgt mode, dit is kunst”: ‘Vogue’, Instagram-influencers… Niemand raakt uitgepraat over de stunt die zich gisteravond op Paris Fashion Week voltrok. Topmodel Bella Hadid (25) kreeg er live op het podium een nieuwe jurk van het Franse luxemerk Coperni ‘opgesprayd’. Geen graffiti voor alle duidelijkheid, op enkele minuten tijd hing er een prachtige stoffen creatie rond haar lichaam. Wij spraken met de man die dat heeft geflikt. “Magie? Bijlange niet, pure wetenschap.”

 1. 
“Deze jas is meer in trek dan ooit”: scoor hier de 30 mooiste jassen van ’t seizoen

  “Deze jas is meer in trek dan ooit”: scoor hier de 30 mooiste jassen van ’t seizoen

  De winkelrekken hangen opnieuw vol winterjassen en er is, zoals elk seizoen, opnieuw keuze genoeg. Toch is de zoektocht naar de juiste pasvorm en een kwaliteitsvol exemplaar vaak een heuse struggle. Van de puffertrench tot de pilotenjas: met deze 7 trends voor haar én hem zit je volgens onze mode-experte Hilde Geudens deze herfst en winter helemaal goed. “Deze jas is altijd een goede investering.” Welke kies jij?
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.