Charlotte De Lange - Isaac Ponseele - Robin Joris Dullers
Volledig scherm
© Charlotte De Lange - Isaac Ponseele - Robin Joris Dullers

Het kon niet gek genoeg op WECANDANCE. Kijk mee naar de meest geslaagde looks

Afgelopen weekend werd er met de tenen in het zand massaal gedanst op elektronisch muziekfestival WECANDANCE in Zeebrugge. En het waren dit jaar lang niet alleen de vrouwen die in hun meest modieuze looks op het toneel verschenen — ook mannen haalden alles uit de kast. Benieuwd welke door onze moderedacteur voorspelde trends er gespot werden? Dit waren 25 opvallende outfits. 

 1. Voor een niet zo bescheiden prijsje heb je een nieuwe KOMONO-bril ontworpen door Walter Van Beirendonck

  Voor een niet zo bescheiden prijsje heb je een nieuwe KOMONO-bril ontworpen door Walter Van Beirendon­ck

  In januari 2022 presenteerde Vlaams ontwerper Walter Van Beirendonck tijdens de Paris Fashion Week Men zijn nieuwe FW22 collectie, waarin we een sneak peek kregen van zijn samenwerking met het Antwerpse brillenmerk KOMONO. Na vele maanden kunnen we de zonnebrillen van ‘Otherwordly’ nu ook echt kopen. “Ik wist precies hoe ik wilde dat mijn eerste ontwerp eruit zou zien.”
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Valérie toont haar bijzondere flat in Hasselt: “Eclectisch, maar het groen houdt alles samen”

  Valérie toont haar bijzondere flat in Hasselt: “Eclectisch, maar het groen houdt alles samen”

  Hoewel ze nog maar 25 was, kon Valérie (nu 28) niet wachten om een eigen appartement te hebben. Ze wilde een plek om er eindelijk al haar interieurideeën uit te werken. Nadat zij en haar man hun flat in Hasselt renoveerden, deed ze alles waar ze van droomde met dat blanke canvas. “Patroontegels, rotan, riet, planten, goudtoetsen, landelijke accenten: het is een wilde mix geworden.”