Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Het Kate-effect: Kate Middleton gekroond tot meest modieuze royal ter wereld. Zo kopieer je haar stijl

Onderzoek heeft uitgewezen dat de hertogin van Cambridge het meest stijlvolle lid is van alle koninklijke families. Ze kwam op de tweede plaats in de lijst van de 10 grootste mode-iconen op aarde, net na Victoria Beckham. Modestyliste Deirdre Clehane van The Happy Closet legt uit waarom de stijl van Middleton wereldwijd zo geliefd is. “Telkens wanneer ze een stuk draagt, is het rechtstreeks uitverkocht. Dat noemt men het 'Kate-effect’.”

2 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  Stop het kopiëren en zeker het aanzetten van mensen tot kopiëren. Die raad geeft mensen het gevoel dat ze dom zijn, zelf niet kunnen denken of beslissen. Wees gewoon jezelf en draag wat je zelf wil als je niet tot het schapenwol wil behoren :-) 
 • Levi Raes

  2 jaar geleden
  Het is natuurlijk makkelijk als de belastingbetaler je kledij bekostigt.
 1. Een zomer zonder beautyzorgen dankzij deze 7 tips: “In 10 minuten heb je een pedicure die 14 dagen houdt”

  Een zomer zonder beautyzor­gen dankzij deze 7 tips: “In 10 minuten heb je een pedicure die 14 dagen houdt”

  We hebben al mogen proeven van een stralende zon, luchtige jurkjes en zomerse sandalen. Toch bezorgt die zwoele zomer ook kopzorgen. Zien onze voeten er wel verzorgd uit? Blijven onze benen lang genoeg glad? Geen zorgen: beautyredactrice Sophie deelt haar trouwe beautytips die haar ten volle van de zomer laten genieten. “Dankzij de nieuwe generatie zonnecrème-en-foundation in één sla je twee zomervliegen in een klap.”
 2. ‘Blote tepels’ van Kylie Jenner schokken het internet. “In de 17e eeuw was dat een statussymbool”

  ‘Blote tepels’ van Kylie Jenner schokken het internet. “In de 17e eeuw was dat een statussym­bool”

  Sommige fans dachten dat ze zich van app vergist hadden, maar wel degelijk te zien op Instagram: Kylie Jenner (24) met zichtbare tepels. Maar niet de hare, al lijkt dat zo door de weinig verhullende bikini van Jean-Paul Gaultier die ze draagt, bedrukt met blote borsten. Wel meer ontwerpers laten zich inspireren door boobies: waar komt die fascinatie van de modewereld voor borsten plots vandaan?
 3. Jeanne met de pet, dié is hip deze zomer: 'baseball cap' draag je nu zelfs bij jurkje of maatpak
  PREMIUM

  Jeanne met de pet, dié is hip deze zomer: 'baseball cap' draag je nu zelfs bij jurkje of maatpak

  De pet is helemaal terug - en niét alleen voor stoere mannen, bad hair days of om de zon uit je ogen te houden op vakantie. Jonge vrouwen dragen massaal ‘baseball caps’, zelfs bij een fleurige jurk of een maatpak. “Het is een fashion-item geworden en past bij élke outfit”, vertelt styliste Sarah Roelstraete. Wij zochten uit vanwaar de trend komt en bij welke outfits petten het beste matchen.
 4. De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoordig”

  De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoor­dig”

  Dit weekend stapte realityster Kourtney Kardashian (43) in het huwelijksbootje met muzikant Travis Barker (46), in een witte mini-jurk van Dolce & Gabbana. Kardashian kroont zich daarmee niet alleen tot mevrouw Barker, maar ook tot trendsetter. Korte trouwjurken zijn erg populair, ook in Belgische bruidwinkels. “We zien al een tijdje dat de vraag naar korte kleedjes stijgt. En dankzij Kourtney zal die vraag nog meer toenemen.”