Harry Styles richt het beautymerk Pleasing op.
Volledig scherm
Harry Styles richt het beautymerk Pleasing op. © WireImage

“Het begon met mijn liefde voor nagellak.” Zanger Harry Styles start eigen beautymerk

Cosmetica, een vrouwenzaak? Niet volgens Harry Styles (27). De zanger heeft namelijk een eigen beautymerk opgericht, dat de naam ‘Pleasing’ kreeg. De eerste collectie bestaat uit een aantal uniseks producten, waaronder - uiteraard - zijn ultieme favoriet: nagellak. 

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Van kantoor naar café: deze 16 allround handtassen kan je echt overal dragen

  Van kantoor naar café: deze 16 allround handtassen kan je echt overal dragen

  Ons ultieme voornemen: dat heerlijke vakantiegevoel het hele jaar lang vasthouden. Dat doe je door jezelf na een nazomerse werkdag te trakteren op een terrasje, bijvoorbeeld. En geef toe: het liefst van al ga je dan rechtstreeks van kantoor naar het café, zonder tussenstop. Een tas die je ook na de werkuren kan dragen mag dan ook niet in je collectie ontbreken. Wij selecteerden voor jou zestien knappe tassen waarmee je zowel op als naast de werkvloer uitpakt.