Strawberry Secrets
Volledig scherm
© Strawberry Secrets

“Het aanbod was vaak te sexy of te Snoopy.” Mama Vicky en haar tienerdochters ontwerpen én verkopen lingerie voor jonge meisjes

Toen Vicky (45) op zoek ging naar een beha voor haar dochters, volgde een vruchteloze zoektocht. “Het zijn geen kleuters en ook geen volwassen vrouwen, maar voor de leeftijd ertussen bestaat er niks.” Dus besloot ze zelf aan de slag te gaan met naald en draad. Drieënnegentig prototypes later startte ze een lingeriemerk voor tienermeisjes: Strawberry Secrets. En sinds kort verkopen ze ook zwemkledij én pyjama’s.

  1. 70% van de vrouwen draagt verkeerde bh-maat: met deze tips kies je wel de juiste voor jouw boezem

    70% van de vrouwen draagt verkeerde bh-maat: met deze tips kies je wel de juiste voor jouw boezem

    Klein of groot, rond of peervorming, een beetje of net zéér asymmetrisch. Geen enkel paar borsten is hetzelfde, en dat maakt dat de zoektocht naar een perfect passende beha niet altijd even vlot verloopt. Uit een enquête die Fedelin, de Federatie voor de zelfstandige lingeriedetaillist, deed onder haar leden, blijkt dat maar liefst 70% van hun nieuwe klanten binnenkomen met een foute BH-maat aan. Je moet immers niet alleen rekening houden met je cupmaat, maar ook met de vorm van je buste. Lingerieontwerpster Ra’el Cohen legt uit waar je op moet letten.
  2. Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

    Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

    De foto’s van popster Billie Eilish (19) voor modemagazine Vogue zijn óveral. De jonge zangeres schittert in een wulpse look, inclusief strak korset. Het kledingstuk maakt al een tijdje een krachtige comeback, op de catwalks en in winkelrekken. Wil jij er ook een in je garderobe? Twee lingerie-experts en styliste Sarah Roelstraete geven tips om het juiste model uit te kiezen en om het sexy item draagbaar te maken. “Een korset is het summum van zelfliefde.”