Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Helft van LGBTQ+-gemeenschap durft niet te kiezen voor hun favoriete kapsel uit angst voor vooroordelen

“Ik durfde niet te vragen om het kapsel dat ik écht wou.” Het is iets waar veel trans en non-binaire mensen mee worstelen als ze naar de kapper gaan. En dat is méér dan jammer, want je haren zijn juist een belangrijk onderdeel van genderexpressie. Dat maakt Pantene bekend op de Internationale dag van Transgendervisibiliteit. 

  1. Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrauwen waren hot op het Met Gala

    Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrau­wen waren hot op het Met Gala

    Afgelopen nacht vond in New York het Met Gala plaats, het belangrijkste mode-evenement van het jaar. Dat er heel wat bijzondere looks te zien waren, spreekt dus voor zich. Een opvallende trend: gebleekte wenkbrauwen. Modellen als Kendall Jenner en Precious Lee hadden hun wenkbrauwen laten bleachen, net als actrice Maisie Williams. Een gewaagd statement, maar is het ook iets om thuis te proberen? Redactrice Maaike deed de test.
  2. “Niemand weet wat er op het Met Gala gebeurt”: moderedacteur over de impact van het prestigieuze evenement

    “Niemand weet wat er op het Met Gala gebeurt”: moderedac­teur over de impact van het prestigieu­ze evenement

    Het is dé hoogdag van het jaar voor mode en celebrities, en binnen enkele uren is het weer zo ver: het Met Gala in New York. Elke eerste maandag van mei komt de crème de la crème van de beaumonde samen voor een verkleedpartijtje om U tegen te zeggen. Er binnen geraken is niet simpel, noch goedkoop, en de hele wereld kijkt mee. Onze moderedacteur David Devriendt legt uit hoe het Met Gala tot zo’n iconisch evenement uitgroeide. “Anna Wintour heeft in het verleden al mensen van de gastenlijst gebonjourd.”