Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Heb jij ook last van een doffe en droge winterhuid? Beautyredactrice Sophie tipt de beste remedies

Vind jij ook dat je huid momenteel doffer is? En telt dat voorhoofd nu plots een groefje meer? Veel heeft te maken met de winter: we zitten minder goed in ons vel en dat zie je. “Er is minder uv-straling, je ziet er bleker uit waardoor donkere kringen, oneffenheden, schaduwen of plekjes harder opvallen.” Maar hey, er is (in tegenstelling tot het weer zelf) ook iets aan te doen.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Een iconische Marilyn Monroe-jurk, Stromae en een catsuit met donsdeken: dit zijn de strafste looks van het Met Gala
  Play
  Celebrities
  2

  Een iconische Marilyn Mon­roe-jurk, Stromae en een catsuit met donsdeken: dit zijn de strafste looks van het Met Gala

  Afgelopen nacht vond hét mode-evenement van het jaar plaats. Op het Met Gala in New York poseren de grootste sterren jaarlijks in de allermooiste outfits op de trappen van het Metropolitan Museum of Art. Het thema dit jaar luidt ‘In America: An Anthology of Fashion’. Hoewel heel wat celebrities alles uit de kast haalden, was het toch vooral Kim Kardashian die met de aandacht ging lopen. De realityster leende een iconische jurk van Marilyn Monroe, waarvoor ze maar liefst 7 kilo moest afvallen.
 1. De tofste haarkleuren voor de zomer: kapper Jochen Vanhoudt vertelt hoe je elke tint het best verzorgt

  De tofste haarkleu­ren voor de zomer: kapper Jochen Vanhoudt vertelt hoe je elke tint het best verzorgt

  Met het fluiten van de vogels en het warmen van de zon, kriebelt niet alleen de lente maar ook de goesting om die haardos een make-over te geven. Of je nu voor een volledig nieuw kleurtje gaat of gewoon het beste uit je eigen lokken wil halen: met deze tips van kapper Jochen Vanhoudt ziet iedere tint er fantastisch uit. “Bondbuilders herstellen de chemische verbindingen in het haar, waardoor het sterk en gezond blijft.”