Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Heb jij dé 10 accessoires voor dit najaar al in je kast? Onze mode-expert lijst ze voor je op, inclusief prijskaartjes

Een outfit wordt pas een klepper met de juiste accessoires: dat geldt dit najaar nog meer dan ooit. Broches, bivakmutsen, loafers, zijden sjaals en ‘aaibare’ handtassen: de rekken liggen er vol van. Onze mode-expert Hilde Geudens laat je zien voor welk budget en in welke winkels je die hippe extraatjes best shopt deze herfst en winter.

  1. Van wijde broek tot ‘altijd-goed-jurk’: onze mode-expert tipt 5 essentiële basics en waar je ze kunt kopen

    Van wijde broek tot ‘al­tijd-goed-jurk’: onze mo­de-ex­pert tipt 5 essentiële basics en waar je ze kunt kopen

    Less is more, hoor je vaak. En ook in de mode klopt dat. Investeren in simpele en tijdloze kledingstukken is altijd slim. Van de witte tanktop en oversized blazer tot de ‘altijd-goed-jurk’ of wijde broek: terugkeren naar de basis was nog nooit zo makkelijk én modieus. Onze mode-experte Hilde Geudens tipt je waar en voor welke prijs je op dit moment de mooiste minimalistische items shopt.
  2. Afgrijselijk of enorm hip? De ‘tankstationbril’ is momenteel een van de meest gewilde mode-items

    Afgrijse­lijk of enorm hip? De ‘tankstati­on­bril’ is momenteel een van de meest gewilde mo­de-items

    Gruwel zo veel je wil, maar als Kim Kardashian ze kan dragen naar de afterparty van Vanity Fair om ze nadien viraal te laten gaan op het internet, dan verdienen ze de stempel ‘trend’. Tankstationbrillen doken al het hele jaar hier en daar op, maar breken nu echt door naar de mainstream. Volgens modeplatform Lyst behoren ze zelfs tot de top tien van de meest begeerde items van het moment. Dankjewel, Balenciaga!