Instagram: Vivian Hoorn, Gianna Scolamiero, Hannahjewelkohn
Volledig scherm
© Instagram: Vivian Hoorn, Gianna Scolamiero, Hannahjewelkohn

Halleluja: deze haartrend past bij elk haartype. “Bij sluik haar staat het chique, bij krullen speels”

De klassieke curtain bangs — een korte froufrou die langer wordt naar de zijkant toe — kennen we. Maken die binnenkort plaats voor een nieuwe trend? Enkele celebs en influencers gaan al overstag voor langere drape bangs. We moeten je wel waarschuwen: wie geen tijd in zijn kapsel wil stoppen, zet de schaar er beter niet in. Beautyredactrice Sophie legt haarfijn uit voor wie de look dan wel geschikt is.

 1. Allemaal Barbie? Volledig in het roze wordt dé zomertrend voor wie graag opvalt

  Allemaal Barbie? Volledig in het roze wordt dé zomertrend voor wie graag opvalt

  Veel jonge meisjes kijken naar haar op — er is dan ook niemand met zoveel verschillende beroepen. We hebben het natuurlijk over Barbie. En het belooft háár zomer te worden, want er komt een film over haar uit en ze wordt ons ultieme stijlicoon. De sterren doen inspiratie op bij het lief van Ken en ook de catwalks kleurden volledig roze. ‘Barbie Girl' of niet, deze zomer bevind je je in een ‘Barbie World’.
 2. Kleurrijk ‘out of office’-haar is een trend bij de kapper. “Het nadeel is dat je snel anders bekeken wordt”

  Kleurrijk ‘out of office’-haar is een trend bij de kapper. “Het nadeel is dat je snel anders bekeken wordt”

  De afgelopen maanden was haarverf hét populairste product. We durfden massaal te experimenteren met een coupe ‘out of office’, want er was toch geen kat die het zag. Blijkbaar hebben we de smaak te pakken, want nu we langzaam weer naar kantoor gaan, willen we deze gewaagde en kleurrijke look niet opgeven. Al merkt Sofie, die haar haren graag in alle kleuren van de regenboog verft, dat de trend nog niet helemaal geaccepteerd wordt.
 1. QUIZ. ‘Roken geeft een lelijke huid’ en ‘smeer tandpasta op puisten’. Kloppen deze beautymythes? Test je kennis

  QUIZ. ‘Roken geeft een lelijke huid’ en ‘smeer tandpasta op puisten’. Kloppen deze beautymy­thes? Test je kennis

  Wie mooi wil zijn, moet regeltjes volgen. Eet geen chocolade als je geen puistjes wil en pluk je grijze haren niet, want anders groeien er meer terug. Maar niet achter elk regeltje schuilt waarheid. Wat is feit en wat is fabel? Test hier je kennis over tien populaire schoonheidsmythes. Per mythe geeft een expert ter zake nog verduidelijking. Hoeveel scoor jij op tien?