Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Haat jij het ook om je te ontschminken? Geen watjes nodig en klaar in een wip dankzij deze hack met micellair water

Als er een gouden beautyregel is die we allen zouden moeten volgen dan is het wel de volgende: was je gezicht áltijd voor het slapengaan. Picasso mag in geen geval vergeten om zijn kunstwerkje (lees: make-up) aan het einde van de dag van zijn of haar gezicht te halen. Alleen is dat vaak het laatste waar je dan zin in hebt. Wat als we je vertellen dat dat proces eenvoudiger, sneller én ecologischer kan? Dankzij deze baanbrekende hack mag je watjes achterwege laten en is het voorgoed gedaan met klungelen.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Bambi-effect of liever een subtiele lift? Dankzij 'mascara cocktailing’ krijg je de wimpers die je wilt

  Bam­bi-ef­fect of liever een subtiele lift? Dankzij 'mascara cocktai­ling’ krijg je de wimpers die je wilt

  De ene mascara is de andere niet, en niet elk exemplaar heeft hetzelfde effect op elk paar wimpers. De zoektocht naar De Ware kan lang en complex zijn. En zelfs als we er eentje vinden die ons bevalt, doet ie vaak tóch nog niet helemaal wat we willen. Daar bestaat een oplossing voor: ‘mascara cocktailing’. Wat is het precies, en hoe doe je het? Wij leggen het (oog)haarfijn uit.