Instagram @jacquemus/nina.be
Volledig scherm
© Instagram @jacquemus/nina.be

Gucci opent opnieuw een restaurant: deze 9 andere modemerken deden het ook

Mode en lekker eten behoren tot de leukste dingen in de wereld, als je het ons vraagt. Van Gucci tot Jacquemus: steeds meer merken openen cafés en restaurants. Een overzichtje. 

0 reacties

  1. Bezwete lokken? Deze 7 makkelijke kapsels en tips helpen je. “Deze shampoo maakt je haar luchtig”

    Bezwete lokken? Deze 7 makkelijke kapsels en tips helpen je. “Deze shampoo maakt je haar luchtig”

    Het is heet vandaag en dat voelt ook ons haar. Om het hoofd koel te houden toont onze beautyredactrice Sophie zeven hippe, maar vooral makkelijke opsteekkapsels. Je maakt de ‘cord knot’, de ‘chignon’ en de ‘baby braids’ in amper vier stappen. De dotjes zijn al in twee stappen gefixt. Verder legt Sophie haarscherp uit wat je best doet met jouw lokken bij hevige hitte: vaker wassen en poeder op ons plakkerig haar sprayen? We bespreken de vijf meest nuttige tips.
  2. Hoe trippyer, hoe beter. Dit moet je volgens moderedacteur David dragen op WECANDANCE

    Hoe trippyer, hoe beter. Dit moet je volgens moderedac­teur David dragen op WECANDANCE

    De eerste twee weekends van augustus wordt muziekfestival WECANDANCE het Woodstock van Zeebrugge. Het thema is ‘Just an Illusion’, met felle kleuren en psychedelische motieven uit de jaren zestig. Niet toevallig, want die trend is net zoals een lsd-trip in al zijn hevigheid aan het inkicken. NINA-modejournalist David Devriendt tipt alvast enkele outfits die perfect in het thema passen. “We snakken net zoals de hippies naar een betere en mooiere wereld.”