Van links naar rechts: Helen Mirren met haar echtgenoot, filmregisseur Taylor Hackford, Andie MacDowell en Jodie Foster met haar echtgenote Alexandra Hedison.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Helen Mirren met haar echtgenoot, filmregisseur Taylor Hackford, Andie MacDowell en Jodie Foster met haar echtgenote Alexandra Hedison. © Photo News/NINA

Grijs haar is een hit op het filmfestival van Cannes (en is dus officieel niet langer iets om je voor te schamen!)

Van veelvuldige kappersbeurten tot dure haarproducten: ooit was er een tijd dat vrouwen bakken geld uitgaven om hun grijze haren te maskeren. Alles deden ze eraan om te voorkomen dat hun lokken hun leeftijd zouden verraden, maar dat is nu duidelijk verleden tijd. Sinds vorig jaar is grijs namelijk een echte trendkleur, van titanium en houtskool- tot staalgrijs. Dat bewezen ook deze grote sterren op de 74e editie van het Cannes filmfestival.

 1. Vintage designerkleding boomt: gouden tips van fashionista Tiany Kiriloff om tweedehands luxe-items te scoren

  Vintage designer­kle­ding boomt: gouden tips van fashionis­ta Tiany Kiriloff om tweede­hands luxe-items te scoren

  Aan designerhandtassen en -kleding hangt een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig is er de tweedehandsmarkt, en die boomt. Uit onderzoek blijkt dat liefst drie keer meer mensen op zoek gaan naar vintage luxeproducten dan in 2020. Maar hoe en waar scoor je de allerbeste items? Fashionista, styliste, modejournaliste én vintagejunkie Tiany Kiriloff deelt haar beste tips. “Pas op met platformen zoals Vinted.”
 2. IN BEELD. Glamour, maar vooral veel glitter op de rode loper van Cannes
  Celebrities

  IN BEELD. Glamour, maar vooral veel glitter op de rode loper van Cannes

  Eindelijk ontwaakt de filmwereld uit haar winterslaap: in Cannes is de 74ste editie van het filmfestival van start gegaan. De coronadreiging weerhield de groten der Hollywood er niet van om van heinde en verre af te zakken naar de hoofdstad van de film. Al was het maar om het stof uit hun glamoureuze - maar bovenal oogverblindend glitterende - baljurken te kloppen. Dit waren de meest opvallende looks op de rode loper.