Babor
Volledig scherm
© Babor

Geen Photoshop, maar minstens even mooi: beautymerk Babor geeft het goede voorbeeld

Een model moet perfect zijn, zo wil het cliché. En hoewel magere en blanke meisjes nog steeds de mode- en beautycampagnes domineren, is er al een tijdje een kentering aan de gang. Een nieuwe reclamecampagne van het Duitse beautymerk Babor, waar geen Photoshop aan te pas is gekomen en waarin diverse vrouwen te zien zijn, is daar een mooi voorbeeld van.

7 reacties

 • Melina De Baerdemaeker

  5 jaar geleden
  Benny al die vrouwen zijn mooi natuurlijk niet azn gewerkt liever zulke vrouwen en ja ook mannen voor mij hoeft geen gespierde man. Gewoon een lief en goed karakter dat is belangrijker. Geen fake vent of vrouw het zijn pracht vrouwen ondanks ik slanker ben vind ik ze prachtig
 • wil baken

  5 jaar geleden
  beetje vies he, die donkere is wel mooi. Is gewoon lelijk, waarom moet dik de nieuwe ideale norm worden ?
 • Alexander Kerckhofs

  5 jaar geleden
  Smaken verschillen, al goed. Geef mij maar een vrouw met vrouwelijke rondingen.
 • Chris Hom

  5 jaar geleden
  Meneer De Keyzer, vet is niet de nieuwe norm! Dit zijn gewoon mooie vrouwen met rondingen die geen complexen hebben om hun lichaam te tonen zoals het is! Het is een realistische foto en geen gefotoshopte luchtbel ! Trouwens waarom moet een sixpack en wat is er mis met een man met een buikje?
 • Magdalena Verschaeren

  5 jaar geleden
  Meneer De Keyzer, ik ben niet gechoqueerd door uw opmerking. Ik vind ze gewoon grof. Niet de vraag of we ook niet liever een sixpack zien, maar wel de uitspraak dat vet de nieuwe norm is bij deze (realistisch) foto's.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Strakkere huid zonder wallen voor 0 euro. ‘Cryotherapie’ is grote hype in de beautywereld: werkt het echt?
  PREMIUM

  Strakkere huid zonder wallen voor 0 euro. ‘Cryothera­pie’ is grote hype in de beautywe­reld: werkt het echt?

  Wie mooi wil zijn moet ... kou lijden? Als we sociale media en celebrity’s als Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston geloven, is cryotherapie dé manier om er elke dag jong en fris uit te zien. Iets simpel als een bak ijswater doet inderdaad vaak wonderen, zegt onze dermatoloog. Maar toch let je best om heel wat redenen op met skin icing en ice facials. “Ga niet met een ijsbal over je gezicht rollen.”
 2. Een douche die 90 procent water bespaart, een bad dat eeuwig warm blijft: dit is de badkamer van de toekomst
  PREMIUM

  Een douche die 90 procent water bespaart, een bad dat eeuwig warm blijft: dit is de badkamer van de toekomst

  Je spiegel geeft je huidverzorgingsadvies. Je tandenborstel meldt of er een griepje zit aan te komen. En de badmat analyseert je lichaamshouding. Onze toekomstige badkamer klinkt veelbelovend én is niet eens zo ver weg. Beautyredactrice Sophie somt 8 snufjes op die je nu al kan aanschaffen, voor een pak meer peace of mind. “In de circulaire douche was je je met hetzelfde, herbruikte water.”