Ophelia Lingerie
Volledig scherm
© Ophelia Lingerie

Geen fotoshoot mogelijk door corona? Belgische lingerieontwerpster speelt zelf model

Voor veel Belgische modespelers zijn het ongewone weken. Zo ook voor lingerieontwerpster Ophelia Debisschop. De fotoshoot voor haar nieuwste collectie werd - om voor de hand liggende redenen - afgeschaft. Ze besloot niet bij de pakken te blijven zitten en nam de rol van fotograaf, stylist én model op zich. 

1 reactie

 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Ze mag zich zeker laten zien. Goed gedaan.
 1. Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: “Het lijkt meer op een theaterstuk”

  Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: “Het lijkt meer op een theater­stuk”

  Sinds begin april neemt de zaak Johnny Depp versus Amber Heard alle media in beslag. Opvallend is hun kledingkeuze gedurende heel het proces: strak en sober. Zowel Depp als Heard proberen de jury te imponeren met hun kostuums en strakke kapsels. Of hun verschijning een invloed heeft op de zaak? Advocate Claudia Van de Velde legt uit en vertelt wat voor advies ze geeft aan haar eigen cliënten.
 2. Nagelstylisten in ons land hebben het ongelooflijk druk. “Maar de Belg wil geen lange, valse kunstnagels”

  Nagelsty­lis­ten in ons land hebben het ongeloof­lijk druk. “Maar de Belg wil geen lange, valse kunstna­gels”

  Onze nagels lakken doen we al eeuwen, maar tegenwoordig mag het steeds kunstzinniger. Met bloemen, twintig verschillende kleuren of psychedelische golven: niks is te gek. En daarvoor gaan we steeds vaker langs bij een professional. Nagelsalons zitten compleet volgeboekt. Nagelstyliste Lauranne Sebrechts legt uit wat de meest gevraagde trends zijn. “Mensen willen nu in overdrive gaan.”
 3. “Niemand weet wat er op het Met Gala gebeurt”: moderedacteur over de impact van het prestigieuze evenement

  “Niemand weet wat er op het Met Gala gebeurt”: moderedac­teur over de impact van het prestigieu­ze evenement

  Het is dé hoogdag van het jaar voor mode en celebrities, en binnen enkele uren is het weer zo ver: het Met Gala in New York. Elke eerste maandag van mei komt de crème de la crème van de beaumonde samen voor een verkleedpartijtje om U tegen te zeggen. Er binnen geraken is niet simpel, noch goedkoop, en de hele wereld kijkt mee. Onze moderedacteur David Devriendt legt uit hoe het Met Gala tot zo’n iconisch evenement uitgroeide. “Anna Wintour heeft in het verleden al mensen van de gastenlijst gebonjourd.”