Kirsten Jassies.
Volledig scherm
PREMIUM
Kirsten Jassies. © Kirsten Jassies.

“Ga op gelijke voet staan met je volgers.” Instagramtrainer Kirsten Jassies legt uit hoe je ‘instafamous’ wordt

NINAAmbitie om influencer te worden? Met de vier gouden tips van Instagramtrainer en socialmediatrendwatcher Kirsten Jassies hoed jij ­binnenkort succesvol een kudde op Instagram. Wat geen vrijgeleide is om met die voetjes van de grond te komen, benadrukt ze. “Zeg je job niet op, want je kan niet voorspellen hoelang je populair blijft.” 

 1. Jitske Van de Veire post opvallende foto op Instagram: “Lesbo, pot, dyke ... Die woorden vormden me deels tot wie ik vandaag ben”
  Showbizz

  Jitske Van de Veire post opvallende foto op Instagram: “Lesbo, pot, dyke ... Die woorden vormden me deels tot wie ik vandaag ben”

  Vandaag is het ‘Lesbian Visibility Day’. In het kader daarvan wil kapster, trotse lesbienne en rolmodel Jitske Van de Veire (27) iets kwijt: “Kind reminder dat veel vrouwen die op vrouwen vallen zich niet comfortabel voelen bij de term ‘lesbisch’, omdat deze geseksualiseerd werd door de pornocultuur & male gaze (mannelijke visie).” En juist daarom eigent ze zich met trots haar eigen identiteit terug toe.
 2. Tine (31) heeft grote borsten: “Ik vind het zo moeilijk om me stijlvol te kleden.” Onze ‘fashionfixer’ geeft tips

  Tine (31) heeft grote borsten: “Ik vind het zo moeilijk om me stijlvol te kleden.” Onze ‘fashion­fixer’ geeft tips

  Tine Huysegems (31) heeft maat 44-46. “Ik heb grote borsten, maat F, en dan ook nog eens een flinke kont.” Ze zou zich graag modieus kleden voor haar job, maar als volle dame vindt ze dat moeilijk. Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt snelt te hulp: hij kent vijf items die elke curvy vrouw flatteren. “Deze kledingstukken zijn bovendien niet alleen kantoorproof, maar kan je ook perfect dragen op feestjes en andere gelegenheden.”