-
Volledig scherm
- © Instagram

Fotograaf zet vrouwen met vitiligo in de kijker op Instagram

“Alle soorten schoonheid moeten inclusief zijn”, het is een uitspraak waar de Nederlandse fotograaf Elisabeth Van Aalderen zich volledig achter schaart. Ze zet eigenhandig vrouwen met de huidaandoening vitiligo in de kijker op Instagram. 

3 reacties

 • Hanne Vlaeminck

  3 jaar geleden
  Weer zo'n oppervlakkig artikel over vitiligo: de ziekte wordt telkens enkel als een "uiterlijke" ziekte afgeschilderd. Alsof het enige gevolg van die ziekte die witte vlekken zijn. Het heeft zeker ook een impact op je gezondheid en je levenskwaliteit, maar daar lees ik nooit wat over! Doe eens wat onderzoek, en schrijf een deftig artikel over vitiligo!
 • Nils De Vriendt

  3 jaar geleden
  Soms niet eens lelijk, ik kan het wel smaken.
 • Dirk VL

  3 jaar geleden
  Schoonheid wil niet zeggen dat je moet voldoen aan de idealen van anderen.
 1. “Oudere vrouwen komen ook met alles weg.” Mode voor 50-plussers is kleurrijker en excentrieker dan ooit

  “Oudere vrouwen komen ook met alles weg.” Mode voor 50-plus­sers is kleurrij­ker en excentrie­ker dan ooit

  Andie MacDowell maakte de grijze haardos ‘hot’, Iris Apfel staat bekend om haar flamboyante ontwerpen en Tilda Swinton doet koppen draaien met kleurrijke outfits. Kledingvoorschriften voor 50-plussers worden door onze A-listers ferm geretoucheerd. En dat merkt ook styliste Lien Degol. “Sinds een viertal jaar springen we steeds vaker op die ‘do your thing’-kar. Al is er nog altijd werk aan de winkel.”
 2. “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywatchers over de iconische stijl van de Queen

  “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywat­chers over de iconische stijl van de Queen

  De Britse vorstin Elizabeth II wordt met de jaren iconischer, ook op modevlak. En dat is geen toeval: met haar kleding communicéért Elizabeth. Ook op haar platinajubileum viel haar outfit volledig binnen de verwachtingen. Koningshuisdeskundige Jo De Poorter en twee royaltywatchers over de onnavolgbare stijl van de langst regerende monarch ter wereld. “Toen Trump op staatsbezoek kwam, droeg ze een broche die ze van Obama had gekregen.”