-
Volledig scherm
- © Instagram

Fotograaf zet vrouwen met vitiligo in de kijker op Instagram

“Alle soorten schoonheid moeten inclusief zijn”, het is een uitspraak waar de Nederlandse fotograaf Elisabeth Van Aalderen zich volledig achter schaart. Ze zet eigenhandig vrouwen met de huidaandoening vitiligo in de kijker op Instagram. 

3 reacties

 • Hanne Vlaeminck

  3 jaar geleden
  Weer zo'n oppervlakkig artikel over vitiligo: de ziekte wordt telkens enkel als een "uiterlijke" ziekte afgeschilderd. Alsof het enige gevolg van die ziekte die witte vlekken zijn. Het heeft zeker ook een impact op je gezondheid en je levenskwaliteit, maar daar lees ik nooit wat over! Doe eens wat onderzoek, en schrijf een deftig artikel over vitiligo!
 • Nils De Vriendt

  3 jaar geleden
  Soms niet eens lelijk, ik kan het wel smaken.
 • Dirk VL

  3 jaar geleden
  Schoonheid wil niet zeggen dat je moet voldoen aan de idealen van anderen.
 1. Niet nerdy, maar trendy: zo draag je sokken in sandalen. “2.000 jaar geleden liepen de Romeinen ook zo rond”

  Niet nerdy, maar trendy: zo draag je sokken in sandalen. “2.000 jaar geleden liepen de Romeinen ook zo rond”

  Jarenlang verafschuwde de modepolitie sokken in sandalen. Het werd gedragen door ‘nerdy vaders, rasechte toeristen of brakke festivalgangers’. Maar vandaag is het allesbehalve nog een fashion faux-pas: het is juist hip om een sok in je sandaal of hak te dragen. Lekker comfy, maar vooral zéér handig tijdens frissere lentedagen. Ook de celebrities zijn fan en tonen ons hoe het moet, die ‘nerdy’ trend aan je voet. Stylist Sarah Roelstraete geeft praktische tips.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.