Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Flessengeluk! Dit zegt je parfum over jou

‘Een parfum vertelt meer over een vrouw dan haar handschrift,’ zo liet grootmeester Christian Dior zich ooit ontvallen. Gelijk had hij, want een beeld mag dan meer zeggen dan duizend woorden, een geur verklapt iets dat we überhaupt niet onder woorden kunnen brengen.

0 reacties

  1. Café Costume verkoopt genderloze kostuums. “Want wat is ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’? Die ideeën zijn heel klassiek”

    Café Costume verkoopt genderloze kostuums. “Want wat is ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’? Die ideeën zijn heel klassiek”

    Steeds meer modemerken trekken de genderinclusieve kaart en vinden de etiketten ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ niet meer helemaal van deze tijd. Ook Café Costume heeft zichzelf heruitgevonden. De geprefereerde maatpakkenleverancier van de Vlaamse man gooit alle hokjes overboord en maakt nu kostuums voor alle genders. “De wereld is meer flou geworden op dat gebied en dat is ook voor ons veel leuker”, vertelt oprichter Bruno Van Gils.
  2. Vintage designerkleding boomt: gouden tips van fashionista Tiany Kiriloff om tweedehands luxe-items te scoren

    Vintage designer­kle­ding boomt: gouden tips van fashionis­ta Tiany Kiriloff om tweede­hands luxe-items te scoren

    Aan designerhandtassen en -kleding hangt een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig is er de tweedehandsmarkt, en die boomt. Uit onderzoek blijkt dat liefst drie keer meer mensen op zoek gaan naar vintage luxeproducten dan in 2020. Maar hoe en waar scoor je de allerbeste items? Fashionista, styliste, modejournaliste én vintagejunkie Tiany Kiriloff deelt haar beste tips. “Pas op met platformen zoals Vinted.”