NINA
Volledig scherm
© NINA

Feestkapsel in drie, twee, een? Probeer deze koninklijke chignon voor korte kopjes

Een feestkapsel in elkaar steken op vijf minuten? Dat kan. Beautyredactrice Sophie toont je een easy peasy opsteekkapsel voor kort haar. Je hebt er niets voor nodig, behalve een elastiekje en heel veel schuivertjes. En het beste van al: het lijkt alsof je veel moeite gedaan hebt, maar eigenlijk valt dat best mee. Je moet slechts deze vier poepsimpele stappen volgen. 

  1. Buffalo’s, ‘low rise’ jeans en gekleurde zonnebrillen: deze trends uit de tijden van de Zillion zijn helemaal terug

    Buffalo’s, ‘low rise’ jeans en gekleurde zonnebril­len: deze trends uit de tijden van de Zillion zijn helemaal terug

    Woensdag gaat ‘Zillion’ in première, de film over de bekendste discotheek van België die rond de eeuwwisseling de spil van het nachtleven was. Ook de mode blikt graag terug naar die periode: nineties en Y2K-fashion zijn al een tijd het hoogste goed bij iedereen die graag trendy wil zijn. Buffalo’s met hoge zolen, broeken met lage taille, zonnebrillen met gekleurde glazen: alles komt terug. Wij shopten enkele items bijeen waardoor je je meteen weer in Zillion waant.
  1. Het succes van ‘nordic beauty’: een routine met amper 3 producten. “Je smeert alleen wat de huid nodig heeft”

    Het succes van ‘nordic beauty’: een routine met amper 3 producten. “Je smeert alleen wat de huid nodig heeft”

    Wie in zijn badkamerkast kijkt, zal het misschien opvallen: ‘Nordic beauty’ verovert onze Belgische harten. En dat is een meevaller, want de Zweden zijn de beste in hun vak. Onze beautyredactrice Sophie somt vijf punten op waar ze absoluut in uitblinken: van een simpele routine tot de krachtigste ingrediënten. En ze verklapt ook wat de beste producten zijn die je in huis kunt halen.