PC Prints Laoag City / Opportunities Wholesale
Volledig scherm
PC Prints Laoag City / Opportunities Wholesale © Instagram

Er bestaat zoiets als een ‘omgekeerde’ paraplu (en die is extreem praktisch)

Wie hoopte op een wit eindejaar, zag die droom letterlijk in het water vallen. Al dagenlang wordt ons Belgenland gedomineerd door miezerige motregen of een flinke lokale bui. Onze paraplu is opnieuw een trouwe compagnon. Vaak brengt die een hoop frustraties  mee – het rotding waait naar buiten of maakt je alsnog nat. De ‘omgekeerde’ paraplu maakt daar komaf mee. 

 1. 
“Deze jas is meer in trek dan ooit”: scoor hier de 30 mooiste jassen van ’t seizoen

  “Deze jas is meer in trek dan ooit”: scoor hier de 30 mooiste jassen van ’t seizoen

  De winkelrekken hangen opnieuw vol winterjassen en er is, zoals elk seizoen, opnieuw keuze genoeg. Toch is de zoektocht naar de juiste pasvorm en een kwaliteitsvol exemplaar vaak een heuse struggle. Van de puffertrench tot de pilotenjas: met deze 7 trends voor haar én hem zit je volgens onze mode-experte Hilde Geudens deze herfst en winter helemaal goed. “Deze jas is altijd een goede investering.” Welke kies jij?
 2. Outdoorkleding scoort dit najaar: modekenner Hilde Geudens zet de onmisbare items op een rij

  Outdoorkle­ding scoort dit najaar: modekenner Hilde Geudens zet de onmisbare items op een rij

  Dit weekend begint de Week van het bos. Dat betekent: een frisse neus halen, genieten van de prachtige herfstkleuren en een boswandeling met een vleugje avontuur. Maar de Week van het bos geeft je ook (stiekem dan) het perfecte excuus om je garderobe aan te vullen met coole outdooritems. Hoe je stijlvol paradeert in het bos én op straat? Daar helpt modekenner Hilde Geudens je bij. Go bottines, fleece en anoraks!
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Make-up mooier en makkelijker aanbrengen? Meer dan deze penselen heb je niet nodig, tipt make-upartiest

  Make-up mooier en makkelij­ker aanbrengen? Meer dan deze penselen heb je niet nodig, tipt ma­ke-upar­tiest

  Make-upborstels helpen je je make-up mooier en makkelijker aan te brengen, maar in tegenstelling tot wat sociale media of influencers je misschien doen denken, heb je er geen tientallen nodig. Met een paar goedgekozen multitaskers kom je een heel eind. Make-upartiest Ines Borgonjon tipt de 10 beste kwasten en legt uit hoe je ze creatief kan gebruiken. “Deze kwast blendt oogmake-up perfect.”