GC Images
Volledig scherm
© GC Images

Een volle paardenstaart à la Ariana Grande? Het kàn met deze TikTok-truc

TikTok wordt zo stilaan het walhalla van beauty-truken. Om de zoveel tijd duikt er weer een nieuwe lifehack op die ons van een enorme blunder beschermt. Na het liftende contour-effect en de pluizige wimpertrend is er nu de volle paardenstaart à la Ariana Grande (en daar komen geen extensions aan te pas).

  1. Shoppen bij Kim Kardashian? Steeds meer sterren verdienen een centje bij door hun oude kledingstukken te verkopen

    Shoppen bij Kim Kardashian? Steeds meer sterren verdienen een centje bij door hun oude kleding­stuk­ken te verkopen

    Bekende sterren zoals Harry Styles, Kim Kardashian en Olivia Rodrigo hebben een kleerkast waar menig mens jaloers op is. Sommige fans zouden een flinke duit betalen om er eens in te snuisteren. Wel, dankzij het wereldwijde web is dat mogelijk. Steeds meer beroemdheden verkopen namelijk online hun oude kledingstukken door. En als je geluk hebt, gebeurt dat zelfs aan betaalbare prijzen.
  2. Hoe oud is je huid en welke crèmes smeer je best? Één selfie hebben deze slimme apps nodig om het je te zeggen

    Hoe oud is je huid en welke crèmes smeer je best? Één selfie hebben deze slimme apps nodig om het je te zeggen

    Serum, dagcrème, nachtcrème, oogcrème, gezichtsbalsem, masker ... Producten voor gezichtsverzorging zijn er in overvloed. Dat maakt het moeilijk om te weten wat je exact nodig hebt. Enter: virtuele huidanalyses. Je hoeft enkel een selfie te maken en artificiële intelligentie vertelt je wat de precieze noden zijn van jouw huid, en hoe je kan vermijden dat die er verouderd of onzuiver uitziet.