Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

“Een geïrriteerde huid heeft vooral rust nodig.” Dermatoloog geeft voor elk van de 7 soorten roodheid een oplossing

Rode wangen, vlekken of plekjes op onze huid: we krijgen er allemaal weleens mee te maken. Maar wat als ze plots permanent lijken? Onze beautyredactrice tipt de beste producten om komaf te maken met code rood en dermatologe Ingrid van Riet legt uit welke verschillende soorten roodheid er zijn, wat hun oorzaak is en vooral: hoe je ervan af raakt. “Ontstekingsremmende en herstellende ingrediënten verminderen roodheid en helpen wondjes mooi genezen.” 

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Redactrice Marie test spotgoedkope beautylijn van Aldi. “Ik verwacht addertjes onder het gras”
  PREMIUM

  Redactrice Marie test spotgoedko­pe beautylijn van Aldi. “Ik verwacht addertjes onder het gras”

  Supermarktketen Aldi staat bekend om haar scherpe prijzen, en ze heeft ook een eigen, betaalbare beautylijn. Maar zijn gezichtscrèmes van 2 euro wel te vertrouwen? Redactrice Marie test de producten uit en vraagt skincare-expert Renée Van Laer (31) om de ingrediëntenlijst te beoordelen. Ze legt ook uit waar je op moet letten bij het kopen van beautyproducten. “Deze alcoholsoorten vermijd je best.”
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.