Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Pexels

Een crème voor droge of vette huid? Dat is passé. Beautyroutines op maat zitten in de lift. “Niemand heeft dag in dag uit dezelfde producten nodig”

Vergeet alles wat je dacht te weten over skincare. Niet je huidtype bepaalt wat je op je snoet smeert, wél wat je zelf graag in de spiegel wil zien. De routine op maat – waarbij je zelf mixt en matcht – wint aan populariteit. Maar hoe begin je eraan? Beautyredactrice Sophie legt het concept uit, maakt ons wegwijs in enkele van de populairste actieve ingrediënten en legt uit waarvoor je ze best gebruikt, van roodheid aanpakken tot huidveroudering tegengaan.

 1. Back to work! Beautyredactrice Sophie stelt de ideale dagelijkse beauty-routine voor (die minder dan 10 minuten in beslag neemt)

  Back to work! Beautyre­dac­tri­ce Sophie stelt de ideale dagelijkse beau­ty-routine voor (die minder dan 10 minuten in beslag neemt)

  Stonden we begin 2020 nog zonder morren een halfuur in de badkamer, dan is de balans na meer dan een jaar thuiswerken volledig in de andere richting doorgeslagen. Zestig procent van de vrouwen ging resoluut voor minder make-up. Maar wat nu we weer stilaan naar kantoor kunnen? Niemand die zin heeft om nog lang voor de spiegel te staan. En goed nieuws: dat hoeft ook niet, want beautyredactrice Sophie zocht én vond een routine die minder dan 10 minuutjes in beslag neemt. Hallo, snoozeknop!
 2. Twee Australiërs eisen ontslag winkelbedienden Balenciaga na BDSM-campagne: “Wil je werken voor bedrijf dat kindermisbruik steunt?”
  Play

  Twee Austra­liërs eisen ontslag winkelbe­dien­den Balenciaga na BDSM-campagne: “Wil je werken voor bedrijf dat kindermis­bruik steunt?”

  Het populair modemerk Balenciaga kwam onlangs onder vuur te liggen omwille van een reclamecampagne. Ze lieten kinderen poseren met knuffels die een BDSM-outfit aan hebben. Twee Australische handelaren besluiten in een winkel de confrontatie aan te gaan met enkele bedienden en delen de beelden op sociale media. Daar vinden de mensen dat de twee zich ongepast gedragen, en dat de winkelbedienden gewoon hun werk doen.
 1. Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Van celebs du moment tot influencers op Instagram: iedereen is helemaal weg van één bepaalde soort sneaker. Adidas Samba’s verkopen al een hele tijd als zoete broodjes. Begrijpelijk, want je scoort ze al voor het redelijke bedrag van 90 euro. Wie nog een cadeautje zoekt voor een voetbalfan zit ook goed met dit exemplaar. “De schoenen werden gelanceerd in 1950 voor het Wereldkampioenschap in Brazilië”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.