FilmMagic
Volledig scherm
© FilmMagic

Dune-actrice Zendaya bekroond tot ‘Most Powerful Dresser’ van 2021. Dit zijn haar meest iconische looks

Ze begon als Disney-ster, maar nu schittert Zendaya (25) als hoofdrol in de blockbuster Dune en is ze het gezicht van verschillende grote luxemerken. Vooral Zendaya’s goede smaak in kleren gaat niet onopgemerkt voorbij. Op nog geen twee weken tijd werd ze uitgeroepen tot Most Powerful Dresser en kreeg ze een CDFA Fashion Award. Dit zijn haar meest spraakmakende looks van dit jaar.

 1. Vintage designerkleding boomt: gouden tips van fashionista Tiany Kiriloff om tweedehands luxe-items te scoren

  Vintage designer­kle­ding boomt: gouden tips van fashionis­ta Tiany Kiriloff om tweede­hands luxe-items te scoren

  Aan designerhandtassen en -kleding hangt een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig is er de tweedehandsmarkt, en die boomt. Uit onderzoek blijkt dat liefst drie keer meer mensen op zoek gaan naar vintage luxeproducten dan in 2020. Maar hoe en waar scoor je de allerbeste items? Fashionista, styliste, modejournaliste én vintagejunkie Tiany Kiriloff deelt haar beste tips. “Pas op met platformen zoals Vinted.”
 2. Afgrijselijk of enorm hip? De ‘tankstationbril’ is momenteel een van de meest gewilde mode-items

  Afgrijse­lijk of enorm hip? De ‘tankstati­on­bril’ is momenteel een van de meest gewilde mo­de-items

  Gruwel zo veel je wil, maar als Kim Kardashian ze kan dragen naar de afterparty van Vanity Fair om ze nadien viraal te laten gaan op het internet, dan verdienen ze de stempel ‘trend’. Tankstationbrillen doken al het hele jaar hier en daar op, maar breken nu echt door naar de mainstream. Volgens modeplatform Lyst behoren ze zelfs tot de top tien van de meest begeerde items van het moment. Dankjewel, Balenciaga!
 1. Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Van celebs du moment tot influencers op Instagram: iedereen is helemaal weg van één bepaalde soort sneaker. Adidas Samba’s verkopen al een hele tijd als zoete broodjes. Begrijpelijk, want je scoort ze al voor het redelijke bedrag van 90 euro. Wie nog een cadeautje zoekt voor een voetbalfan zit ook goed met dit exemplaar. “De schoenen werden gelanceerd in 1950 voor het Wereldkampioenschap in Brazilië”